Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nők ti mennyiért dugnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők ti mennyiért dugnátok félre a pasitok mellet titokban?

Figyelt kérdés
Mondjuk egy ápolt normális pasi adna pénzt érte de a pasid sose tudna róla! Őszintén!
2017. jan. 21. 16:37
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Jelenlegi helyzetben? Nincs az a pénz. Megélünk így is, nincs szükségem különösebben a bónusz pénzre, a páromat pedig szeretem és tisztelem, nem csalnám meg.

Ha viszont mondjuk lerokkanna, és csak az én fizetésemből kéne eltartani magunkat, neadjisten még 1-2 gyereket úgy, hogy dolgozni nem tudnék rendesen, mert őt kéne ápolnom, akkor leülnék a párommal, és megtárgyalnánk ezt az opciót mint lehetőséget, természetesen sorra vennénk más ötleteket is, és ez lenne az utolsó, de azt hiszem ilyen esetben lenne az a pénz, hiszen nem akarnám, hogy ő, vagy a gyerekeink éhenhaljanak, ez az egyetlen dolog, amiért képes lennék rá, de csak utolsó utáni lehetőségként, a párom beleegyezésével, és nem hiszem, hogy tükörbe tudnék nézni utána.

2017. jan. 23. 15:45
 22/22 anonim ***** válasza:

#21 vagyok

kieg.: annyi pénz viszont nincs a világon, hogy hazudjak páromnak, főleg ilyen téren.

2017. jan. 23. 15:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!