Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalas-e, ha igy oltozokodok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalas-e, ha igy oltozokodok?

Figyelt kérdés

Eloljaroban: jo testi adottsagokkal rendelkezo, 19 eves lany vagyok. Szeretem megmutatni amim van, ezert altalaban testhez allo, jol dekoltalt ruhakban vagyok. Noiesen mozgok, es szeretem latni, ha a pasik beindulnak ram, ezert sokat kacerkodok veluk.

De ha barmit akarnak, tapi, csok, ramirogatnak, kommentaljak a facebookos kiirasaimat, vagy akarmi, akkor lepattintom oket.

Parom szerint ez kimeriti a megcsalas fogalmat, de szerintem nem. Nem ugy izgatom fel a pasikat, hogy hozzajuk nyulok, es nem volt soha semmi massal, csak a parommal.

Szal megcsalas vagy nem???

2017. jan. 14. 14:11
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
92%
Nem megcsalás, de ha direkt azért csinálsz így, hogy más férfiaknak tetsszél a barátodon kívül, akkor jogosan gondolgatja azt, hogy nem szereted.
2017. jan. 14. 14:16
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Megcsalásnak nem nevezném, inkább silány önbizalomnak, ami abból fakad, hogy más férfiak farkát akarod felállítani. És kb. ennyi vagy, ha nincs felállítandó farok, akkor te sem vagy, mondhatni, és ez kicsit szomorú. Meg ha szeretnéd a párodat őszintén, akkor nem akarnál más férfiak ürítőlyuka lenni (ne ringasd magad abba a hitbe, hogy téged akarnak... mindenki mást ugyanígy akarnának, ha mutogatnák magukat - csak ugye normális nő ezt nem teszi, mert van méltósága és önbecsülése, ami magából fakad, nem pedig idegenek szexuális fantáziájából).
2017. jan. 14. 14:17
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Megcsalásnak épp nem megcsalás, viszont iszonyú gyerekes viselkedés. Ha majd felnősz, akkor rájössz, az igazi nők nem így hódítanak...
2017. jan. 14. 14:17
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
egyszerűen csak èretlen vagy..
2017. jan. 14. 14:29
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Amit csinàlsz az arra jó hogy felàllisd màs pasik farkàt és még elis húzod a mézesmadzagot előttük ne is csodàlkozz ezen hogy ràd írkàlnak stb csak a pàroddal szemben vagy enyhén tapintatlan ne csodàlkozz ha majd elhagy okés hogy làssa a pasid hogy adsz magadra meg nem hanyagolod el magad de sztem túl léptél egy hatàrt !
2017. jan. 14. 14:30
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
A magamutogatás egyik fajtájában szenvedsz.Nem túl biztató dolog.
2017. jan. 14. 14:40
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Lepattintod vagy lepippantod? :)

Amúgy azzal villogni amit a természettől kaptàl, és nem a saját erődből èrtèl el , hát eléggé gáz hogy finoman fogalmazzak.

2017. jan. 14. 14:53
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem gondolom, hogy megcsalás, viszont elég kiábrándító. Nálam ez már szakító ok és úgy tűnik a barátodnál is az lesz.
2017. jan. 14. 14:56
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

A párodat ha körül vennék a nők és mindegyikkel flörtölne és jópofizna stb, hogy te azt lássad.

Egyáltalán miért kell neked más pasik nyáladzása? Egyébként nem tudod, hogy jó testi adottságaid vannak? Az van, hogy minden előttem szóló igazat írt, és nagyon gondolkodj el rajta, mert ez nem egészséges.

Annyi vagy, amennyi az álló farok, és ez nagyon szomorú. Mert ha egyszer olyan férfiak társaságába kerülsz, akik normálisak, egészségesek, és keresztül látnak a te éretlenségeden és önbizalom hiányodon, akkor két dolog történhet:

1.) Összeomlasz, hogy nem érsz semmit, mert látni fogják, hogy amúgy nem érsz semmit és leszarnak majd, még akkor is ha a képükbe nyomod a melledet.

2.) Rászednek mint az állat, mert egy ilyen kényszeres önbizalom hiányost rá lehet szedni, ha az ember kicsit figyel és kiszúrja a dolgot.

Ne a magamutogatásodból szerezd az önbizalmadat. A pasidnak nem feltétlenül van igaza ilyen megfogalmazásban, de abban, hogy hagyd abba ezt, abban igaza van.

2017. jan. 14. 14:58
 10/18 anonim ***** válasza:
83%
Esetleg olyan szituba kerülsz, hogy erőszak áldozata leszel, akkor sem sírsz ugye? Addig oké, hogy szépen, nőiesen öltözik egy nő. Amit te leírtál, én meg köszönném az eddigi kapcsolatot és lépnék. Fényezzed egyedül az egódat.
2017. jan. 14. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!