Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most mit jelent? Belezúgott?
A barátommal már régóta együtt vagyunk, együtt is lakunk. Aztán megismerte az egyik haverjának az új munkatársnőjét és azóta nagyon furcsa. Sose szokott senkit bejelölni Facebookon, főleg nem csajokat, most mégis ő jelölte be ezt a csajt... Van egy tévéműsor, amiről eddig neki is az volt a véleménye, hogy gagyi, most meg hirtelen megszerette... Utánanéztem és láttam, hogy az a csaj nézi ezt a műsort... Aztán a barátom azt mondta nekem, hogy kezdjünk el nézni egy XY sorozatot, mert azt hallotta milyen jó... És láttam, hogy ez a csaj is nézi ezt a sorozatot (ami amúgy nem népszerű, meg már régi is)... Lájkolgatják is egymást... Meg múlt héten bent volt a haverjaival sörözni, hajnalban jött haza és "véletlenül" arra járt ez a csaj is... A telefonja is le van némítva, ha meg akarom nézni, akkor gyorsan elkapja...
Most ez mi? Megcsal? Mit csináljak? Az a baj, hogy ha rákérdeznék úgyis letagadná, mert ezeket a "véletleneket" is tagadta...
meg fog csalni
rj rá a nőre, h. foglalt a pasid, és aszerint viselkedjen, és ezt a csávódnak is mondd meg.
bár ha ilyen görény, haddd menjen
"ha meg akarom nézni, akkor gyorsan elkapja..."
Mi a kérdés? De most komolyan. Ennél egyértelműbb mi lehet? Ha te tartanád a gyertyát? Itt már te vagy a 3.kerék sorry
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!