Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fel evig csaltam a baratomat, sajnos kiderult, elhagyott. Nem akar megbocsatani. Pedig nagyon megbantam es szeretem. Mit tehetnek hogy elhigyje? Es bebizonyitsam hogy az csak egy jelentektelen ugy volt. Az ember akkor dobben ra mikor mar keso.
Ja, hát értem én, mentél hazafelé, megbotlottál, és pont beleestél egy álló fa.szba. Mindennapos eset, bárkivel megeshet.
Ja, nem, mégsem.
Én kérek elnézést, hogy nem tudom, milyen érzés félreba.szni a "szerelmem" mellet, aki utána (teljesen megérdemelten) kivág.
A helyzet az, hogy teljesen igaza van, ha ezt nem akarja és nem tudja megbocsájtani, és akkor lenne hül.ye, ha még egyszer szóba állna egy ilyen ... nőszeméllyel.
Te csak azt bántad meg, hogy lebuktál, maradjunk annyiban.
Felnőtt ember vagy (gondolom azért van ebben a kategóriában), tessék tudomásul venni, hogy a tetteidnek következménye van.
Pl. ha fél évig csalod a párod, akkor le fogsz bukni, akkor ki fog dobni, és akkor minden normális ember le fog téged kur.vázni. Ami legfeljebb azért nem jogos, mert nem kaptál érte egy fillért se.
Ennyi.
Lehet menni háborogni, meg jelentgetni a válaszokat.
https://www.youtube.com/watch?v=5AUXKR8uIIM
1:46 -nál, csak nem 3 éven keresztól, hanem fél éven keresztül jelen esetben
tehat fel evig hazudtal neki atverted.... nem egyszer hanem rendszeresen..
nos......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!