Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Fel evig csaltam a baratomat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fel evig csaltam a baratomat, sajnos kiderult, elhagyott. Nem akar megbocsatani. Pedig nagyon megbantam es szeretem. Mit tehetnek hogy elhigyje? Es bebizonyitsam hogy az csak egy jelentektelen ugy volt. Az ember akkor dobben ra mikor mar keso.

Figyelt kérdés

2017. jan. 11. 15:24
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
89%
Ne bántsátok már, hát megtért ... 😇
2017. jan. 11. 15:42
 12/31 anonim ***** válasza:
83%
Igen, mint a székely bácsi a viccben. Egyszer beleestél egy másik farokba utána meg vagy 10X-er. NEm k...ázlak le, de nagyon gerinctelen egy lány vagy. Oké, bármit is érezz, ha nagyon szereted, akkor békén hagyod... Gondolj csak bele, neked ez hogy esne? Biztos nem jól. Ha kicsi bőr lett volna a képeden második alkalom után elmondtad volna neki. Egyébbként, ne akard visszakapni... Egy jelentétktelen ügy az a kaland, egy éjjel félrelépsz.. De folyamatosan fél évig??? Ha neked az jelentéktelen akkor hát többiek véleményét osztva te csak egy céda vagy..
2017. jan. 11. 15:44
 13/31 anonim ***** válasza:
97%

Ja, hát értem én, mentél hazafelé, megbotlottál, és pont beleestél egy álló fa.szba. Mindennapos eset, bárkivel megeshet.

Ja, nem, mégsem.

Én kérek elnézést, hogy nem tudom, milyen érzés félreba.szni a "szerelmem" mellet, aki utána (teljesen megérdemelten) kivág.

A helyzet az, hogy teljesen igaza van, ha ezt nem akarja és nem tudja megbocsájtani, és akkor lenne hül.ye, ha még egyszer szóba állna egy ilyen ... nőszeméllyel.

Te csak azt bántad meg, hogy lebuktál, maradjunk annyiban.

Felnőtt ember vagy (gondolom azért van ebben a kategóriában), tessék tudomásul venni, hogy a tetteidnek következménye van.

Pl. ha fél évig csalod a párod, akkor le fogsz bukni, akkor ki fog dobni, és akkor minden normális ember le fog téged kur.vázni. Ami legfeljebb azért nem jogos, mert nem kaptál érte egy fillért se.

Ennyi.

Lehet menni háborogni, meg jelentgetni a válaszokat.

2017. jan. 11. 15:46
 14/31 anonim ***** válasza:
93%
Már semmit.Legközelebb olyan emberrel gyere össze,aki támogatja a nyitott kapcsolatosdit.
2017. jan. 11. 15:47
 15/31 anonim ***** válasza:
77%

https://www.youtube.com/watch?v=5AUXKR8uIIM

1:46 -nál, csak nem 3 éven keresztól, hanem fél éven keresztül jelen esetben

2017. jan. 11. 15:50
 16/31 anonim ***** válasza:
45%
Nini, itt szalad a Trollolló!
2017. jan. 11. 15:53
 17/31 anonim ***** válasza:
91%
tuti nagyon szereted ha fél évig csaltad :D és jelentéktelen is :D
2017. jan. 11. 15:59
 18/31 anonim ***** válasza:
90%

tehat fel evig hazudtal neki atverted.... nem egyszer hanem rendszeresen..

nos......

2017. jan. 11. 16:00
 19/31 anonim ***** válasza:
72%
Remélem ez csak egy újabb trollkodó csúnyafiú.
2017. jan. 11. 16:02
 20/31 anonim ***** válasza:
93%
Egyetlen kaland, amit rögtön megbántál, az botlás lenne, de azért sem JÁRNA neked a megbocsátás. Aki csak azt sajnálja, hogy lebukott, arra én sem lennék többé kíváncsi.
2017. jan. 11. 16:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!