Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Elsősorban ferfiak velemenyere...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elsősorban ferfiak velemenyere lennek kivancsi?

Figyelt kérdés
A törtenet eleg bonyolult.Ferjemmel a gyerekünk születese utan nagyon megromlott a kapcsolatunk.Sok problema volt vele a babaval, es soha nem segitett, inkabb csak hibaztatott.ezt hallgattam minden nap.(milyen dagadt vagyok)Egy par kiloval nehezebb lettem(max 6-7)de külsöre nem veszes. A lenyeg,hogy a sok veszekedes miatt egyre tavolabb kerültünk egymastol,nem volt se puszi se szerelmeskedes se öleles se semmi.Sajnos kiderült hogy autista a gyerekünk,azert volt vele az elejétöl kezdve ennyire nehez.En amikor ezt megtudtam összeomoltam.Akkor se közeledett.Magamra maradtam.Mar nagyon nagyon maganyos voltam,vagytam egy ferfire,aki szeret.3 eve nem szexeltünk.De nem csaltam meg.Es akkor törtent valami:veletlenül meglattam a ferjemnek egy par üzenetet: nö irja:rossz volt 2 napig nelküled.Szivecske.Vagyom rad.Erre a ferjem visszaküldött egy szives puszit.Ennyit lattam.Amikor ezt megláttam,valami iszonyatos dühöt éreztem.Azt éreztem,én vagyok itt a szolga, a gyereknevelö,akit lehet alázni,nem kell szeretni,és még meg is csalnak.Elmentem ügyvedhez,hogy elvalok.Akkor mar annyira vagytam egy szeretö ferfire,mint meg semmire.Összejöttem vele.Persze nem rögtön,kialakult.A ferjem egyszer elvette a telefonomat, es meglátta a szerelmes üzeneteket.Persze most válni akar.ÉS én lettem a ku...a.Én aki soha nem néztem másra,pedig lett volna okom rá,mert nem szeretett.Most engem az érdekelne,hogy reagált volna erre egy másik férfi?Nyilván ebböl válás lesz.
2016. dec. 8. 20:17
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

És most mennyivel jobb? Eltartod őt is? Ha van jövedelme fizet gyerektartást, ha nincs akkor meg megelőlegezi az állam, aztán mejd behajtják rajta. De ha nincs jövedelme és veled él, akkor meg kettőt tarthatsz el egyedül.

Nem értem, hogy egy ügyvéd barátod van, és nem látott el megfelelő jogi tanácsokkal, hogy mit kell tenni váláskor?

2016. dec. 8. 21:03
 12/32 A kérdező kommentje:
Az ügyveddel sajnos nem tudunk gyakran talalkozni mert egy 2 eves gyerekkel itthon kell lennem ha nem dolgozok.Nincs lehetösegem talalkozni vele.Nem tartom el a ferjem,mindent közösen fizetünk.Persze ha elmegy egy fillert se fog adni
2016. dec. 8. 21:10
 13/32 A kérdező kommentje:
Hogy ertsd van jövedelme elég, de nem papiron
2016. dec. 8. 21:11
 14/32 anonim ***** válasza:
Na látod, a férjed sem látott kiutat mint te, dönget egy másik nőt, és éldegél.
2016. dec. 8. 21:18
 15/32 A kérdező kommentje:
Utolso legalabb bevallotta volna hogy döngette.de allitja hogy nem.addig nem jutottak.de en ezt az üzenetek alapjan nem hiszem
2016. dec. 8. 21:23
 16/32 anonim ***** válasza:

Ami volt az volt. Most ne a multan agyalj.

Elmondtad miert tetted. Ö a másikat szerette nem? Akkor ki torte meg a gázassagot? Hogy volt az esku? SZERETNI FOGLAK... na es nem szeretett. Es ezzel megtörte az esküt. Mert minden előbb a szívben törtenik.

2016. dec. 9. 00:15
 17/32 anonim ***** válasza:
64%

Ez jo,elmegy az ugyvedhez,h elvalj,es osszejossz vele...;)

Jol tetted,a ferjed megerdemli.Ne hidd ,h naluk nem volt szex,3 evet nem bir ki,meg 3 honapot se egy norm. Ferfi szex nelkul...

2016. dec. 9. 07:11
 18/32 A kérdező kommentje:
ami most felhaborito hogy meg o erzi magat megsertve es o akar valni.pedig ha en ezt nem latom meg soha nem megyek ugyvedhez
2016. dec. 9. 08:24
 19/32 anonim ***** válasza:
83%

:) mindketten nagyot hibáztatok, nem csak ő!

Felesleges adni az ártatlant.

Engem megcsalt a feleségem, mégsem az volt a reakcióm hogy akkor most én is jól visszacsalom mert megérdemli, vagy én megérdemlem mert a feleségemmel nem olyan volt a kapcsolatom, és én is vágytam ám a szeretetre.

Te már ott hibáztál hogy 3 évig benne maradtál ebben a kapcsolatban ami igazából csak szarabb volt mintha egyedül lettél volna. Na de a másik dolog is tipikus hogy téged hibáztat, az emberek nagyrésze sosem vallja be hogy ő a hibás.

Én ebből nem csinálok problémát, én is hibáztam sokat, meg ő is, ami ahoz vezetett hogy megcsalt. De inkább a körülmények hozták így nálunk. Ha máshogy alakulnak a dolgok még lehet együtt vagyunk.

De ez nálatok is megfigyelhető, mi van ha nem autista a gyerek? Akkor is így viselkedik? Lehet hogy nem, lehet, lehet, lehet..... Sokféle verzió lehetett volna. Nem védeni akarom, mert egy mocskos dög, az ilyen nem apa, de csak az ő nyakába varrni mindent, felesleges.

Egyébként meg próbálj gyűlölködés nélkül túljutni rajta. Én is így teszek. Magadnak is sok idegeskedést spórolsz meg, meg aztán a gyerek is megérzi.

2016. dec. 9. 10:51
 20/32 anonim ***** válasza:

3 év szex nélkül az nem semmi. Le kellett volna üljél és meg kellett volna beszéljétek. Azt nem irtad, hogy ő nem akart szexet vagy te nem akartad. Ha te nem szexeltél vele mert ezzel akartad büntetni akkor hibát csináltál. Ha ő nem akarta a szexet akkor elhidegült tőled. A váls elkezdése előtt le kelelett volna üljetek és megbeszélni, hogy ki hogy gondolja.

Szerintem itt a 3 év olyan szakadékot okozott amit nem lehet vissza csinálni. Ezt megpecsételted a válás kezdeményezésvel és a viszonnyal az ügyvéddel.

Az adott helyzetben ha én lennék a férfi elfogadnám a válási ajánlatot de azért nem ku...nálak le. Mindketten hibáztatok. A gyerekre való tekintettel váljatok el nyugodt körülmények között. A gyerek amúgy is összeköt benneteket ha akarjátok ha nem.

2016. dec. 10. 22:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!