Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsősorban ferfiak velemenyere lennek kivancsi?
És most mennyivel jobb? Eltartod őt is? Ha van jövedelme fizet gyerektartást, ha nincs akkor meg megelőlegezi az állam, aztán mejd behajtják rajta. De ha nincs jövedelme és veled él, akkor meg kettőt tarthatsz el egyedül.
Nem értem, hogy egy ügyvéd barátod van, és nem látott el megfelelő jogi tanácsokkal, hogy mit kell tenni váláskor?
Ami volt az volt. Most ne a multan agyalj.
Elmondtad miert tetted. Ö a másikat szerette nem? Akkor ki torte meg a gázassagot? Hogy volt az esku? SZERETNI FOGLAK... na es nem szeretett. Es ezzel megtörte az esküt. Mert minden előbb a szívben törtenik.
Ez jo,elmegy az ugyvedhez,h elvalj,es osszejossz vele...;)
Jol tetted,a ferjed megerdemli.Ne hidd ,h naluk nem volt szex,3 evet nem bir ki,meg 3 honapot se egy norm. Ferfi szex nelkul...
:) mindketten nagyot hibáztatok, nem csak ő!
Felesleges adni az ártatlant.
Engem megcsalt a feleségem, mégsem az volt a reakcióm hogy akkor most én is jól visszacsalom mert megérdemli, vagy én megérdemlem mert a feleségemmel nem olyan volt a kapcsolatom, és én is vágytam ám a szeretetre.
Te már ott hibáztál hogy 3 évig benne maradtál ebben a kapcsolatban ami igazából csak szarabb volt mintha egyedül lettél volna. Na de a másik dolog is tipikus hogy téged hibáztat, az emberek nagyrésze sosem vallja be hogy ő a hibás.
Én ebből nem csinálok problémát, én is hibáztam sokat, meg ő is, ami ahoz vezetett hogy megcsalt. De inkább a körülmények hozták így nálunk. Ha máshogy alakulnak a dolgok még lehet együtt vagyunk.
De ez nálatok is megfigyelhető, mi van ha nem autista a gyerek? Akkor is így viselkedik? Lehet hogy nem, lehet, lehet, lehet..... Sokféle verzió lehetett volna. Nem védeni akarom, mert egy mocskos dög, az ilyen nem apa, de csak az ő nyakába varrni mindent, felesleges.
Egyébként meg próbálj gyűlölködés nélkül túljutni rajta. Én is így teszek. Magadnak is sok idegeskedést spórolsz meg, meg aztán a gyerek is megérzi.
3 év szex nélkül az nem semmi. Le kellett volna üljél és meg kellett volna beszéljétek. Azt nem irtad, hogy ő nem akart szexet vagy te nem akartad. Ha te nem szexeltél vele mert ezzel akartad büntetni akkor hibát csináltál. Ha ő nem akarta a szexet akkor elhidegült tőled. A váls elkezdése előtt le kelelett volna üljetek és megbeszélni, hogy ki hogy gondolja.
Szerintem itt a 3 év olyan szakadékot okozott amit nem lehet vissza csinálni. Ezt megpecsételted a válás kezdeményezésvel és a viszonnyal az ügyvéddel.
Az adott helyzetben ha én lennék a férfi elfogadnám a válási ajánlatot de azért nem ku...nálak le. Mindketten hibáztatok. A gyerekre való tekintettel váljatok el nyugodt körülmények között. A gyerek amúgy is összeköt benneteket ha akarjátok ha nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!