Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miėrt viselkedik īgy a fėrjem?
Igen, birtoklási vágya van és féltékeny.
Az nem számít neki, hogy már nem vagytok együtt, de ne legyél mással, mondván ő megteheti, te nem.
Sosem értettem az ilyen haverjaim, de jó pár volt közöttük, aki úgy gondolkozott: nekem nem kell a nő, de ilyenkor vonuljon zárdába másé se legyen.
Többen dobták a párjukat, de utána hisztériás jelenetet rendeztek, ha az másra nézett... Ne álmodozz, ez nem Rólad szól, nem téged akar vissza, nem megbánta, csak az egóját bántja a dolog. Ha belemész ebbe a játékba, akkor 20 év múlva is el fogja hajtani mellőled a pasikat, miközben nem igazán kellesz neki
Férfi tulajdonság.
Te mint nő a része vagy.
Ergo neki osztoznia kéne veled egy másik pasin. Ettől van kiborulva.
Ameddig ezt nem teszi helyre magában addig ilyen lesz ☹
A birtoklási vágy ilyen esetben erősebb, mint a józan ész. Ez a férjednél is így van. Nem tud mit kezdeni a helyzettel, valószínűleg még mindig szeret, és eddig egyedül voltál, vagyis ha úgy dönt hogy még akar téged, akkor elérhető voltál, de mivel van valakid, így már nem nyugodt és valószínűleg most jobban érdekelnéd, mint eddig. Bekapcsoltak nála az ösztönök. Nem akar osztozni rajtad senkivel, gondolván, hogy mint feleség, az övé vagy. Vagyis szeretné, ha így lenne. És igen, rájött hogy már nem hozzá tartozol, mint nő.
Ha olyan a kapcsolatotok, mármint "szeretitek" egymást még, én a helyedben megkockáztatnék, egy "randi" lehetőséget a férjeddel, hogy mit szólna hozzá, ha ti ketten randiznátok, nyilván meglepnéd vele. És a reakciójából látnád hogy mennyire hevesen reagál, esetleg hanyagul. És ha nem fél a helyzettől, akkor egy jelentőséggel bíró helyszínt válasszatok.
flúgos, zizi, lelkibajos, beteg a feje.
semmilyen szükségletével nem tud azonosulni, csak kompenzál és bekebelez-irányít, pótcselekvés neki az egész
"Nem boldog vele, ha az egôja velem is foglalkozik?"
Kétlem hogy erről lenne szó. Engem mint férfit az zavarna igazán, hogy egy másik férfi kerülhet a GYEREKEM közelébe, mint apa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!