Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megbocsájtanád e hogy a párod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbocsájtanád e hogy a párod titokban házasságot kötött vkivel, amíg "mosolyszünet" volt köztetek?

Figyelt kérdés
Gyerekek is születtek a kapcsolatból, szétmentünk, majd új esélyt adtam, amikor kiderült a házasság (nem szerelmi, szex se semmi nem volt).
2016. nov. 21. 22:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ha a 3.személy miatt ment tönkre a kapcsolat akkor nem mégha csak segiteni is akar !
2016. nov. 21. 23:12
 12/19 anonim ***** válasza:
Mi a pIIIcsa... loll! xD Legyél vele, megérdemled. Besz..rás. xD
2016. nov. 22. 00:02
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
En az egészet nem értem. Leírnád pontosan, mi történt?
2016. nov. 22. 00:44
 14/19 Sunshinedoll ***** válasza:
hogyne, kifejezetten rosszul esne, hogy nem kért meg, legyek koszorúslány. Konfrontálódnék is emiatt.
2016. nov. 22. 16:35
 15/19 A kérdező kommentje:
Tizenévig éltünk együtt, 2 gyerek született. Kb. 1/2 évre rá hogy vmennyire szétmentünk, elvett egy külföldi nőt érdekből. Ez azután derült ki, hogy 1 évre a szakítás után új esélyt adtunk egymásnak....a gyerekek miatt. Szerinte semmi közöm ehhez, nem kötelessége szólni. Fontosnak tartom megjegyezni, hogy nem elköltöztünk tőle csak meló miatt éltem máshol arra az 1 évre, tehát nem 100%-os volt az elválás, inkább csak kimondtuk jobb lenne külön....
2016. nov. 22. 17:31
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

És akkor így akartok új eséllyel egy "új" kapcsolatot kialakítani, hogy szerinte neked nincs közöd az ő kis dolgaihoz, ill. nem kötelessége beszámolni - arról, hogy megházasodott...

Bocsánat, de ez még mindig nevetséges (mármint részéről).

2016. nov. 22. 17:44
 17/19 A kérdező kommentje:

16# na igen. Véget is vetettem az egésznek mert a házasságon túl még párhuzamosan egy bnő is kiderült...

De ő felhatalmazva érezte magát hogy ezek után amikor nekem később párom lett, akkor szememre hányja, hogy én felrúgok mindent pedig ő mindent megpróbált ....(nem, ez sajnos nem vicc, valóság) :-(

2016. nov. 22. 19:11
 18/19 anonim ***** válasza:
Akkor nem szeret ennyi !Az ilyen aki különvâlàs utàn màsnàl keresi a boldogsàgot az nem tesz meg mindent akkor tepert volna és mindent megtett volna hogy ujra egy csalàd legyetek!
2016. nov. 22. 23:48
 19/19 anonim ***** válasza:
Ha érdekházasság volt, az nem igazi házasság, semmi közük egymáshoz csak egy papír. Elmondhatta volna az igaz, de pusztán ennyiért nevetséges ez az életre szóló durci.
2017. jan. 21. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!