Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondja minden nő, hogy ő soha de soha nem csalná meg a párját és idővel csak megteszi, ezt sok ismerősömről tudom, pedig ki nem néztem volna belőlük, miért?
#6-os, folytatom a te gondolatmenetedet.
Képzeld el, ahogy hazamész, de valaki ellopta a te 120 centis képátlójú full hd lcd tv-det, amiért sokat güriztél, de te erre csak úgy reagálsz, hogy "Áhh, kit érdekel, hogy ellopták? Nem vagyok tolvaj, tehát nem érdekel, hogy miért lopták el."
Kb. ugyan az a kettő. Csak, mert te a dolgok egyik oldalát figyelmen kívül hagyod, az nem jelenti azt, hogy jogosan felháborodhatnál, mert így nem lesz jogos :'D
"Kb. ugyan az a kettő."
Tisztára, de tényleg...
#12 - hát akkor elég korlátolt nézeteket vallasz ezügyben.
És még logikátlan is. Hogy a fenébe lesz a megcsalás pénz függvénye? Még ha elkezdjük a "minden nő pénzéhes lotyó" - dumát nyomatni (gondolom itt fogunk kilyukadni), akkor is max. a párkapcsolat/házasság lesz pénzfüggő, nem a félrelépés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!