Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elég ok az öngyilkosságra, hogy a barátom egy másik nőnek csinált gyereket?
Nem, mert mindenkinél jön jobb. Ennél meg pláne. Tanulsz az előző hibákból, másképp választasz, meg amúgy is jobbnak fogod érezni az újat a csalódás után.
Szerintem tök jó.
Legalább tényleg nincs gyereked sem még, meg ez se később derült ki, hanem még az elején.
ribinek ribi,de miért vetetné el..meg ki tudja mi vár rá is...
Inkább arra ok, hogy új életet kezdj, egy sokkal jobb pasival.
Igen, tönkre akkor tenné, ha már lenne egy családotok nektek is.
Így csak szívességet tett, időben megtudtad, milyen kretén ez a pasi
nem ok ne hagyd hogy felakassza magát
vigasztald meg elvégre te vagy a barátnője
mondd meg neki hogy ne ölje meg magát 18-25 év és megszabadul a kölöktől
Kérdező, nekem a feleségem előző kapcsolatában csinálta ezt az ex pasija. Meg persze még megcsalta pár nővel.
Aztán jöttem én, és eljött tőle. Soha többet felé se nézett. Utána a hónapokkal később közös ismerősei megjegyezték, hogy mennyire kivirágzott, és mennyire boldog.
Nagyon sokat sírt, de megölni magad? Semmire se jó. Majd lesz jobb, akivel boldog leszel.
Bármi lehet elég ok az öngyilkosságra, az is, ha késik a villamos.
De logikusan kell végiggondolni a dolgokat.
Nincs élet a halálon túl, nincs újjászületés, se menyország, se pokol se semmi, ezek csak gyerekmesék.
Tehát ha kinyírod magad, akkor végérvényesen vége, ha meg maradsz, akkor van rá esély, hogy egy csomó jó dolog fog érni még az életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!