Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Lányok, ti tagadjátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti tagadjátok?

Figyelt kérdés
[link]
2016. okt. 17. 20:30
 1/10 anonim ***** válasza:
-.-"
2016. okt. 17. 20:33
 2/10 A kérdező kommentje:
Úgy látom nem nagyon ellenkeztek, én a hazugságot mindennél undorítóbbnak tartom.
2016. okt. 17. 20:54
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy nagy hülyeség! A fiú barát az szimpla barát. Ennyi erővel ha egy pasinak van csaj barátja akkor ők is dugni járnak össze vagy mi a fa**? Vagy az màr nem így működik?!
2016. okt. 17. 21:02
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát, pedig az alaptalan vádaskodás van olyan undorító, mint a hazugság.. Nem éri meg ilyen barom kérdések alá érdemlegesen válaszolni, a magadfajták pár rbanccal befürödtek, aztán azt hiszitek, ez feljogosít az ostoba általánosításokra.. nem a gyakorisok dolga ezt megcáfolni, szélmalomharc úgyis az egész, aki korlátolt és képtelen a logikus gondolkodásra, az az is marad, függetlenül a válaszoktól, amiket kap.
2016. okt. 17. 21:06
 5/10 A kérdező kommentje:
#3 Szerintem nem gondoltad át amit írtál, olvasd el mégegyszer.
2016. okt. 17. 21:12
 6/10 anonim ***** válasza:
Így belegondolva, amikor egy lány sokszor hangoztatja, hogy így az úgy az egyik barátjával van erre arra, akkor simán lehet hogy szexkapcsolatban vannak. De persze azért többnyileg nem, mert akkor meg nem lenne magyarázat arra a rengeteg barátzónás srácra.
2016. okt. 17. 21:16
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Marhasàg. Hogy màsok mit hisznek azt magasról leszarom. Én tudom az igazat, hogy milyen ember vagyok, hogy a baràt az baràt, sem több, sem kevesebb, és ez a lényeg. Aki nem bízik bennem, azzal meg nem lennék együtt.
2016. okt. 17. 21:19
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
Szeretőjük van, de csak ha van mellé birka-pasi is.
2016. okt. 17. 21:28
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
ez nem mindig igaz!mondjuk nekem most nincs fiubaratom.parkapcsolatban is elek 6eve nincs szüksegem balhera,es mivel parom sem jarkal el lanyokkal mint baratokkal en sem teszem.bar en elköltöztem a szülöhelyemröl igy a regi baratok nincsenek meg.egy esetet emelnek ki.sok baratom volt akinel kiderült h csak szexet akart egy idö utan.volt 1 fiu,öt egy buliban ismertem meg ismerösök altal.honapokig talalkoztunk megismertem a baratait,olyan dolgokrol tudtam vele beszelni mit egy növel nem tudtam volna.azt hittem a baratom lelkitarsam,mint ferfi soha nem tetszett.ö se volt tolakodo,neki is volt bnöje nekem is parom.aztan egy baratunk szülinapjan sokat ittam es elmentem lefeküdni egy szobaba,ö utanam jött h hogy vagyok de visszaelt a helyzettel.elkezdett simogatni tapogatni.elküldtem h hagyjon beken.hetekig probalt bocsanatot kerni de nem tudtam,csalodtam benne.pedig jol ereztem magam vele mint ember mint barat,többet nem tudtam volna elkepzelni vele,de ezt ö is tudta!!!megis beprobalkozott.egy fiu-lany baratsagban az egyik fel Mindig többet akar!!!!!ritka ha nem,de egy ilyen parosbol valamelyik fel mashogy nez a masikra.
2016. okt. 17. 21:57
 10/10 anonim ***** válasza:
Aha....szerinted ez így megy. A legjobb barátom immár 10 éve egy férfi mindig segítünk egymásnak, láttuk egymás jó és rossz oldalát párkapcsolatokban, szingliként is sokszor de képzeld nem feküdtünk sosem össze mert van amikor egyszerűen szexuális kémia helyett testvéri szeretet van.
2016. okt. 25. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!