Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek megcsalt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megcsalt?

Figyelt kérdés

Elment a barátom nélkülem bulizni, majd egy sms-t találtam a telójába.

Az övéről küldte a csaj.

Tagadta, hogy bement a házba..elhittem.

Majd egy pár hónapra rá kiderült,hogy bent volt. De nem volt semmi.csak pisilt a csaj..

Tény, hogy veszett féltékeny vagyok, erre fogta hogy nem akarta elmondani, mert nem volt jelentősége szerinte, mivel nem volt semmi, csak pisilt a csaj...

Nem vagyok hülye, elégrossz kamu,deviszont valamilyen szinten hiszek neki, mert tudom hogy utálja a megcsalást..

Na most..fiúk. Szerintetek?

2016. okt. 6. 14:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
65%
Ja pisilt...pisi szexeltek.
2016. okt. 6. 14:36
 2/12 anonim ***** válasza:
mivan?
2016. okt. 6. 14:51
 3/12 A kérdező kommentje:

De mégis miért nem mondja el akkor?

Nincs jogom tudni? Vagy mi?

Soha nem értettem se a megcsalást, se azt hogy ha már van olyan aljas, miért nem mondja el?!

2016. okt. 6. 14:52
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Te érted,amit leírtál??
2016. okt. 6. 14:53
 5/12 Kenzo Tenma ***** válasza:
Nem teljesen tiszta a szituáció. Milyen házba? Házibuli volt? Vagy a csajt hazavitte és az csaj házáról van szó?
2016. okt. 6. 14:56
 6/12 A kérdező kommentje:

A barátomhoz ment be a csaj.

És a barátom teojárol irt a csaj másnak smst.

2016. okt. 6. 15:01
 7/12 anonim ***** válasza:
73%

Eléggé össze kutyultad, ki ment be, hová ment be, más is ott volt, stb.

Az egészből az jön le, te egy rettenetesen féltékeny nő vagy.

2016. okt. 6. 15:03
 8/12 anonim ***** válasza:

1.Nem minden ember egyforma.

Van aki van olyan rendes,és van lelki ismerete,és bevalja hogy félrelépett.

2.Meg vannak olyan gerinctelen férgek,a megcsalásra van merészségük,de hogy bevalják hogy félre léptek arra már nincs.

De adtól függetlenül,nem biztos hogy megcsalt,és lehet igazat mond,de azt sosem lehet tudni.Sokszor az életben megesküszünk arra á az én párom nem képes megcsalni,túl jól ismerem ilyent nem tenne velem,de majd sokan idő múltával veszik észre hogy kivel is van.

2016. okt. 6. 15:03
 9/12 anonim ***** válasza:
Figyelj, féltékeny vagy, így mindenben jeleket keresel. Előbb-utóbb találni is fogsz. Akadj le a témáról, és akkor aggódj, ha tényleg van min.
2016. okt. 6. 15:11
 10/12 anonim ***** válasza:
75%
Annyira egyértelmű hogy volt valami. Te meg a barátodnak nevezed még mindig. Szégyen!
2016. okt. 6. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!