Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha egy férfi a szeretőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi a szeretőt választja, miért?

Figyelt kérdés
1 hónapos kapcsolat,a feleség rájött.
2016. okt. 5. 00:18
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
0%

30:

Oké, találd szánalmasnak. A normális embereket nem érdekli ennyire mások (főleg ismeretlenek véleménye). Komolyan, találd szánalmasnak nyugodtan. Pont az a lényeg, hogy nem kell érdekeljen az mit gondolsz.

Én mikor 22 éves voltam, volt a szeretőm hónapokon keresztül egy kereken 40 éves nő is. Csodálatos volt vele. Neki "sajnos" nem volt önkritikája és nagyon hajtott a fiatal férfiakra is. Egyikünk sem bánta meg.

"a férj cuccolt a fiatal szeretőjéhez"

Ehhez csak egy statisztikai adattal járulnék hozzá neked: A válások 75%-át Magyarországon a nők kezdeményezik.

Nem panaszkodok semmire, főleg nem a nőkre a magam szempontjából. Mindig találok magamnak rövid/közepes távon olyan nőt, amit szeretnék. Lehet hogy ha ma este bemegyek a városba ismerkedni, akkor reggel nem egy szép nő mellett kelek, de max. pár hét alatt mindig tudok találni magamnak nekem tetsző nőt.

2016. okt. 6. 10:24
 32/39 anonim ***** válasza:
50%

# 24: Igen, pontosan azért vallom, amit vallok, mert még bőven emlékszem, milyen naiv kislány voltam huszonévesen, és milyen könnyű volt levenni a lábamról. És arra is, hogy mennyire éretlen voltam a kapcsolatokhoz.

Egyébként hidd el, nem az irigység beszél belőlem, mert történetesen nálam jóval fiatalabb férfival élek együtt (nem így terveztem, de vele szerettünk egymásba).

2016. okt. 6. 10:29
 33/39 anonim ***** válasza:
69%

Sosem bocsájtanám meg a férjemnek abban az esetben, ha akkor kap p*ncit, amikor akar, tudunk normálisan beszélgetni stb.....

Ha ezek vmelyike nincs meg, akkor én is tehetek róla, nem kicsit.

2016. okt. 6. 16:15
 34/39 anonim ***** válasza:
95%
31 én a helyedben erről mélyen hallgatnék, nekem nem kellene olyan aki az anyja korwabeli nőket is szereti....
2016. okt. 6. 16:18
 35/39 anonim ***** válasza:
27%
34, én a helyedben hallgatnék, amíg nem leszel 40+, és nem kívánsz meg egy fiatal férfit :)
2016. okt. 6. 16:26
 36/39 anonim ***** válasza:
76%

31-es, ez olyan hülyeség, hogy a férfiak mindig ezzel jönnek, hogy a válások 75%-át a nők kezdeményezik. Ez nem azért van, mert a nők akarják, hogy egyedül legyenek, hanem ennek csak technikai okai vannak. Ez a 75 %-os adat közel sem jelenti azt, hogy az esetek 75 %-ában a nő a hibás a válásban, vagy tényleg elsősorban a nő akarja.

Miután a gyerekek szinte mindig a nőnél maradnak, a legfőbb ok az, hogy a nők szorgalmazzás a válást, az az, hogy a nő érdeke, hogy a válás jogilag rendezve legyen. Apuka vígan lelép a fiatal szeretőjéhez, neki nem érdeke, hogy hivatalosan is kimondják a válást, hisz a válás kimondásától kezdve akár visszamenőleg is ki kell fizetnie a tartásdíjat. Nagyon jó anyagilag és minden szempontból sz.rban hagyni a családot, és minél tovább halogatni a dolgok hivatalos rendezését.

Másrészt ha békés a válás, sokszor akkor is a nő adja be a papírokat, mert alapjában véve is a nők szoktak minden hivatalos ügyet intézni a családban, legyen szó a postai csekkek féladásáról, vagy az iskolai ebédbefizetésrő...stb.

2016. okt. 6. 17:11
 37/39 anonim ***** válasza:
33%

36:

Ha én elválnék és szeretném a gyerekeimet és én szeretném őket nevelni férfiként, mennyi esélye lenne hogy egy magyar bíróság nekem ítéli őket?

1? 2? Vagy inkább 0%? És most nem az anyja csecsén lógó kisbabáról beszélek már.

2016. okt. 6. 18:36
 38/39 anonim válasza:
25%
Na most futottam bele ebbe a kérdésbe és nőként szeretném megvédeni a férfiakat. Az a baj, hogyha felmerül ez a kérdés, akkor rögtön a férfit illetve a szeretőjét támadja mindenki. A szegény elhagyott nő meg mit sem tehet mindezért. Ha meg gyerek is van akkor meg pláne a pasi egy mocskos disznó az új nő meg egy szajha, és még fiatalabb is. Persze vannak olyan férfiak akik csak kalandvágyból lépnek félre és amúgy nem akarnak lépni. Nem tagadom hogy ez is létezik. Viszont nézzünk magunkba mi nők is. Sok olyat láttam, hogy egy nő konkrétan gyerekkel a saját anyagi biztonsága érdekében, nem pedig a saját bájával, személyiségével fogja meg a pasit. Na ilyenkor a lelkiismeretes fazonok vállalják a kihívást, de gyötrődnek a kapcsolatban. Látszatkapcsolatot tartanak fent, kifelé minden ok, nőnek meg van a kényelem, gyerek, de a férfi meg dolgozik reggeltől estig, kimerült és elege van a színlelésből. És netán ha rátalál a számára megfelelő testi-lelki társra akkor nem meglepő, ha a másikat választja. Ezért nekünk nőknek is jobban át kéne gondolni, hogy kivel kötjük össze az életünket mielőtt gyereket szülünk. Ne a szép kocsit, a jó állást nézze senki, hanem azt, hogy amúgy egyedül is legyen nő, ne függjön senkitől, es testi-lelki társat keressen ne egy tehenet, akit fejhet, amíg az el nem pusztul.
2022. ápr. 26. 11:39
 39/39 anonim ***** válasza:
Utolsó, azért ez nem a mai realitás. Biztos, hogy van ilyen is, de nem általános. Ha valaha olvastál szociológiai tanulmányokat, akkor azok ezt cáfolják: "hogy egy nő konkrétan gyerekkel a saját anyagi biztonsága érdekében" a valóság az, hogy a gyerekvállalás a nők számára a legnagyobb anyagi, szegénységi kockázat, a másik meg ez: "nőnek meg van a kényelem, gyerek" ez lehet, hogy maximum a társadalom felső 1-2%-ra jellemző, amúgy az első 1-2 év a gyerekkel iszonyatos sok munka(éjszakai felkelés, komplett nevelési munka), utána meg azért a nők döntő többsége visszamegy dolgozni, és letolja ugyanazt a munkát mint a férj, plusz gyerek, házimunka.
2022. ápr. 30. 19:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!