Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi a szeretőt választja, miért?
30:
Oké, találd szánalmasnak. A normális embereket nem érdekli ennyire mások (főleg ismeretlenek véleménye). Komolyan, találd szánalmasnak nyugodtan. Pont az a lényeg, hogy nem kell érdekeljen az mit gondolsz.
Én mikor 22 éves voltam, volt a szeretőm hónapokon keresztül egy kereken 40 éves nő is. Csodálatos volt vele. Neki "sajnos" nem volt önkritikája és nagyon hajtott a fiatal férfiakra is. Egyikünk sem bánta meg.
"a férj cuccolt a fiatal szeretőjéhez"
Ehhez csak egy statisztikai adattal járulnék hozzá neked: A válások 75%-át Magyarországon a nők kezdeményezik.
Nem panaszkodok semmire, főleg nem a nőkre a magam szempontjából. Mindig találok magamnak rövid/közepes távon olyan nőt, amit szeretnék. Lehet hogy ha ma este bemegyek a városba ismerkedni, akkor reggel nem egy szép nő mellett kelek, de max. pár hét alatt mindig tudok találni magamnak nekem tetsző nőt.
# 24: Igen, pontosan azért vallom, amit vallok, mert még bőven emlékszem, milyen naiv kislány voltam huszonévesen, és milyen könnyű volt levenni a lábamról. És arra is, hogy mennyire éretlen voltam a kapcsolatokhoz.
Egyébként hidd el, nem az irigység beszél belőlem, mert történetesen nálam jóval fiatalabb férfival élek együtt (nem így terveztem, de vele szerettünk egymásba).
Sosem bocsájtanám meg a férjemnek abban az esetben, ha akkor kap p*ncit, amikor akar, tudunk normálisan beszélgetni stb.....
Ha ezek vmelyike nincs meg, akkor én is tehetek róla, nem kicsit.
31-es, ez olyan hülyeség, hogy a férfiak mindig ezzel jönnek, hogy a válások 75%-át a nők kezdeményezik. Ez nem azért van, mert a nők akarják, hogy egyedül legyenek, hanem ennek csak technikai okai vannak. Ez a 75 %-os adat közel sem jelenti azt, hogy az esetek 75 %-ában a nő a hibás a válásban, vagy tényleg elsősorban a nő akarja.
Miután a gyerekek szinte mindig a nőnél maradnak, a legfőbb ok az, hogy a nők szorgalmazzás a válást, az az, hogy a nő érdeke, hogy a válás jogilag rendezve legyen. Apuka vígan lelép a fiatal szeretőjéhez, neki nem érdeke, hogy hivatalosan is kimondják a válást, hisz a válás kimondásától kezdve akár visszamenőleg is ki kell fizetnie a tartásdíjat. Nagyon jó anyagilag és minden szempontból sz.rban hagyni a családot, és minél tovább halogatni a dolgok hivatalos rendezését.
Másrészt ha békés a válás, sokszor akkor is a nő adja be a papírokat, mert alapjában véve is a nők szoktak minden hivatalos ügyet intézni a családban, legyen szó a postai csekkek féladásáról, vagy az iskolai ebédbefizetésrő...stb.
36:
Ha én elválnék és szeretném a gyerekeimet és én szeretném őket nevelni férfiként, mennyi esélye lenne hogy egy magyar bíróság nekem ítéli őket?
1? 2? Vagy inkább 0%? És most nem az anyja csecsén lógó kisbabáról beszélek már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!