Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt álmodtam, hogy a párom megcsalt, szerintetek számon kérjem rajta?
:DDDD
Erről az jut eszembe, mikor egyszer azt álmodtam, hogy a párom visz valahova kocsival, és hiába kérdezem, hova megyünk, nem mondja el. Aztán mondott valamit, már nem emlékszem, mit, és mivel dühös voltam, azt feleltem, hogy nem, amíg nem válaszol. Reggel derült ki, hogy a dolog második felét nem álmodtam, tényleg szólt hozzám, és tényleg ezt válaszoltam neki. :)
A kérdésre válaszolva, nem, ne kérd számon. Ha nagyon aggaszt a dolog, akkor gondold végig, voltak-e jelek, pl későn ért haza párszor, sokat volt el a haverokkal, parfümszagot éreztél rajta, ilyesmik. Esetleg figyelj oda jobban, hogy mostantól észreveszel-e hasonló gyanús jeleket. De csak azért, mert ilyet álmodtál, még ne gyanúsítgasd. Én is álmodtam már, hogy megcsal a párom, sőt, már legalább négyszer álmodtam azt, hogy én csalom meg őt, pedig soha nem tettem ilyet, nem is tennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!