Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek nagyobb aljasság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nagyobb aljasság olyan házas férfival lefeküdni, akinek ismered a feleségét?

Figyelt kérdés
Rosszabb mint "csak" egy idegen nő férjével lefeküdni?
2016. aug. 26. 17:58
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Attól függ ... hogy milyen vastag bőre van.
2016. aug. 26. 18:34
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát a férjemre nem haragudnék jobban vagy kevésbé attól, hogy olyannal csalt meg, akit ismerek, de az nyilvánvaló, hogy akkor két emberben csalódnék egy helyett, és ilyen szempontból rosszabb. Persze csak amennyiben jó viszonyban vagyok a kis nőcskével. Alapjáraton is gerinctelenség harmadiknak lenni, de ebben az esetben még inkább, mert ezek szerint tényleg nem számít semmi az illetőnek. Morbid példa, de kb. olyan, mintha tökmindegy lenne neki, hogy a saját kutyáját kell-e lelőnie, vagy egy számára idegen kóbort.
2016. aug. 26. 18:41
 13/21 anonim ***** válasza:
De bizony az.
2016. aug. 26. 18:52
 14/21 anonim ***** válasza:
Eleve aljasság olyannal lefeküdni, akinek van valakije. Mindkét részről.
2016. aug. 26. 18:56
 15/21 Szergej55 ***** válasza:
Ugyanannyira rossz, mint ha nem ismered.
2016. aug. 26. 18:56
 16/21 anonim ***** válasza:
6%
Ismerek én is nem egy ilyen esetet,hogy a nőnek szar a hazassaga,el akar valni 2 gyerekkel (nem is titkolja a nő inkabb úton-útfélen elmondja)A pasi 3 gyerekes,latszolag jól működő hazassagban. Munkahelyen összejöttek(a nő total ragaszkodik a ferfihoz) Fel is borult mindket csalad,elköltöztek albiba.par het utan a psi visszament a csaladjahoz,mert meggondolta magat és nem rombolja le a csaladjat. hat ennyi hogy egy r.banc nem tudja szetrobbantani a csaladot !
2016. aug. 26. 18:58
 17/21 A kérdező kommentje:
Nem tudom utolsó, szerintem ez nem a legjobb példa. Az általad leírt férfi egy szemétláda, nem is értem, hogy fogadhatta vissza a felesége. Kitartok amellett, hogy egy normális férfi nem csalja meg a párját.
2016. aug. 26. 19:01
 18/21 anonim ***** válasza:
42%

Őszintén?

Ki nem sz**arja le? Én azt mondom, mindenki tegye azt ami neki a legjobb, egy rövid kib**aszott életünk van, és a legnagyobbrészét nem úgy éljük ahogy szeretnénk, akkor már legalább néhány jó nap legyen.

Én valószínűleg mások által ha tudnák...egy undorító ember lennék, mert egy viszonylag haveromnak a feleségével vagyok együtt hébe hóba...de lesz**arom.

2016. aug. 26. 19:35
 19/21 anonim ***** válasza:
Ez minden formáját tekintve aljasság....de a legaljasabb a csaló fél.
2016. aug. 26. 20:05
 20/21 anonim ***** válasza:

Igen,szerintem az.Mert ahhoz nagyon gerinctelennek kell lenni,hogy előtte beszélgettek, jópofiztok, esetleg utána is, közben meg a férjeddel kexfél...

Akkor is rossz, és fáj egy megcsaltnak, ha ismeretlennel csalják,de ha ismeri is, még jobban, mert benne IS csalódik...

2016. aug. 27. 12:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!