Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Egy ismerős nő folyamatosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ismerős nő folyamatosan posztolgatja a gyönyörű szerelmes családját. Atkuldjem neki azokat a leveleket amit a férje ír nekem, hogy le szeretne feküdni velem, vagy hagyjam meg a boldogságát?

Figyelt kérdés
2016. aug. 18. 10:38
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
17%

"Kepernyofotot nem lehet megcáfolni!"

De naív vagy. Csinálok én neked olyan képrenyőfotót, hogy ihaj. Gyártottam én már "kamu bizonyítékokat" így, még régebben.

2016. aug. 18. 11:17
 12/25 anonim ***** válasza:
71%
Én átküldeném. Utálom a képmutató embereket. Had tudja meg a felesége milyen ember is a férje.
2016. aug. 18. 11:22
 13/25 anonim ***** válasza:
80%
A Facebook tele van látszat boldog házasságokkal...nem kéne meglepődni rajta.Inkább arra ügyelj, hogy ne keveredj össze az ilyen férjjel..akkor jársz jobban.
2016. aug. 18. 11:23
 14/25 anonim ***** válasza:
65%

"A Facebook tele van látszat boldog házasságokkal"

Csaak Fészbúk szerinted? Szerintem a világ is simán, sőt még a régiek közt is rengeteg volt.

2016. aug. 18. 11:25
 15/25 anonim ***** válasza:
76%

Küldd át!

Annál kevés dolog rosszabb, mint amikor az egész város tudja, mekkora kur.bapecér a férjed, és te még mindig azt hiszed, hogy hűséges és minden rendben van.

A helyében te is tudni akarnál az ilyen levelekről, nem?

De ne azért csináld, mert jól esik szétbarmolni más boldogságát, mert itt nem a feleség a köcsög.

2016. aug. 18. 11:31
 16/25 anonim ***** válasza:
33%
Beszélj a férjjel. Tudom, hogy nem túl etikus, de hát biztos te is szívesen utazgatnál ide-oda abból kis pénzből :)
2016. aug. 18. 12:35
 17/25 anonim ***** válasza:
81%

Nehéz kérdés.

Sokan becsapva érzik magukat(jogosan), ha többen is tudják, hogy a férjük/feleségük csalfa, de nem értesítik őket a dologról.

Én valahogy a tudtára hoznám, megérdemli, hogy tudja az igazat.

20/L

2016. aug. 18. 12:50
 18/25 H_Vivien ***** válasza:
24%
Miért küldenéd át? Ha már Neked nem jó másnak se legyen? Vagy tán irritál a boldog családi kép, amiről tudod, hogy Te sosem leszel amellett a férfi mellett? Bosszú? Irígység? Mi az oka, hogy ezt akarod tenni? Az, hogy Neked rosszul esik, hogy Ő boldog nélküled is és csak egy kis szórakozás vagy Neki és ez kezd rosszul esni Neked? Hmmmm. Igazi felnőtt viselkedés. Ezzel jár, ha harmadik vagy, az Ő életéhez és családjához pedig semmi közöd szerintem.
2016. aug. 18. 23:17
 19/25 anonim ***** válasza:
17%
Kedves 5-ös valaszolo!Gratulalok a valaszodhoz(gondolom nô vagy).Na azert tart ott a vilag ahol tart.Az ilyen nők miatt.Negaragudj de az onbizalmad novelesehez fekudj le facerokkal!gusztustalan vagy!Nem hiaba de nem is lest soha normalis ferfi aki szeressen.aztan 70 evesen sirhatsz mekkora hulye voltal.de az elet hidd el vissza adja!!!ha a nok birnanak magukkal nem lenne ennyi valas,boldogtalan csonka csaladok,anya v apa nelkul felnott gyerekek.majd ha igazabol szerelmes leszel es boldog akkor adja meg az elet a pofara esest.vegulis!a te eleted!!de maseba nem kene belemaszni.a gyenge nok ilyen konnyuveruek!
2016. aug. 19. 08:37
 20/25 anonim ***** válasza:
81%

18-as

a kérdező egy szóval nem írta, h ő lenne a szeretője a pasinak, csak annyit tudunk, ha ffi írogat neki ezt-azt.

2016. aug. 19. 09:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!