Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi fájna jobban?

Figyelt kérdés
Ha a párod be ismerné, hogy volt egy egy éjszakás kalandja, részegen, amire szinte alig emlékszik és semmit sem jelentett neki az egész, vagy ha be ismerné, hogy beleszeretett valaki másba, viszont nem történt semmi szexuális dolog hónapok alatt, csak csók.
2016. aug. 5. 21:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
A beleszerettt masba verzio ami szamomra sokkal fajdalmasabb.
2016. aug. 5. 21:52
 2/13 A kérdező kommentje:
Beismerné, bocsi.
2016. aug. 5. 21:52
 3/13 anonim ***** válasza:
Nekem is a második.
2016. aug. 5. 21:53
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
vegyünk el belőle kettőt, Vágó úr!
2016. aug. 5. 21:56
 5/13 anonim ***** válasza:

engem abszolút nem érdekel, hogy miért feküdt le mással, az sem érdekel ha részegen, és mindkettő szarul esne, én mindkét esetben otthagynám.

Öreg unalmas elcsépelt szöveg ez a részegen dugtam nem emlékszem szöveg.

2016. aug. 5. 21:56
 6/13 anonim ***** válasza:
Igen, mindkettő szarul esne, de a beleszeretés talán fájdalmasabb...
2016. aug. 5. 22:37
 7/13 anonim ***** válasza:
2.
2016. aug. 5. 22:37
 8/13 anonim ***** válasza:
A részeg voltam szöveg helyett nem lehetne mást? A párom, mindig elhiszi hogy megcsaltam, de azt hogy részeg voltam, azt nem.
2016. aug. 5. 22:39
 9/13 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de a végeredmény ugyanaz lenne.
2016. aug. 5. 23:46
 10/13 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy egyiket sem tolerálnám, ha képes annyira lerészegedni hogy alig emlékezzen, akkor azért, ha pedig beleszeretne másba, akkor azért mehetne isten hírével....
2016. aug. 6. 00:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!