Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyre tobbszor erzem ugy hogy meg akarok halni az exem miatt. Nem akarok elni tovabb! Egyre tobbszor jon ram hogy megtegyem es egyre rosszabb minden?
Figyelt kérdés
3eves kapcsolat bumm egyik naprol a masikra kidobott mert szabadsagot akar inkabb csajok nelkul...szerelmes vagyok bele! Ismerkedtem jott más jartunk 2 hetet huha..azt hittem vegre beleszerettem es elfelejtettem az exem erre ma kozolte hogy csak felejteni akart es atbaszott. Hianyzik csak őt akarom azt a sok evet vissza vele de szarik ram, nem tudok tullenni rajta. Dolgozom, tanulok, sportolok es baratnoimmel is vagyok. Idom sincs de minden ejjelt vegig sirok miatta. Megoldas lenne? Miatta nem tudok elni rendesen. Imadom. Es ha megtudna mi lenne? Vegre belatna hogy a vilagot jelentette nekem.2016. júl. 30. 19:04
11/11 anonim válasza:
Ne gondolj butaságokra. Az èlet megy tovább. Nem èrdemelt meg tèged. Talán nem őt szánta neked a sors. Sokkal jobb vár rád hidd el, csak ne kezd görcsösen keresni. Èlj, bulizz, ismerkedj. Ès ne gondolj rá. Olyanokkal foglalkozz amik èpítenek. Hidd el tapasztalatból mondom. Emgem terhesen hagyott itt egy másik nő miatt. Azt hittem megőrülök ès diliházban kötök ki. De itt vagyok! Mutasd meg hogy erős vagy, hogy erősebb mint gondolná ès mit vesztett veled! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!