Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki szereti a másikat miért csalja meg?
de imadom ezt a szuper oldalt, nem tetszik amit ir vki, es egybol megy a lepontozas, megertem azokat, akik nem is valaszolnak az ilyen hulye kerdesekre
2016. júl. 24. 20:24
Én egyszer megcsaltam a pasimat 6 év után, pedig azt hittem szeretem. Utána 1 évig totál depressziós voltam emiatt, nem tudtam megbocsátani magamnak. Soha nem mondtam el neki, még további 3 évig voltunk együtt, amikor egy véletlen folytán megismertem valakit, akibe beleszerettem és később a férjem lett. Utólag döbbentem rá, hogy már akkor sem szerettem az exemet, mikor képes voltam megcsalni, csak bebeszéltem magamnak. Elképzelhetetlennek tartom, hogy a férjemet valaha megcsaljam. Egyszóval a csajok szerintem csak akkor csalnak, ha már nincsenek mély érzelmek.
2016. júl. 26. 08:23
Azert csalja meg a parjat, mert NEM szereti. Ezen felul azt hiszi szereti es nyomasztja az egesz az ambivalencia miatt. Ezert rossz problemamegoldashoz folyamodik es megcsalja kifejezve ezzel nem csak a nem szeretest, hanem azt is hogy nem tiszteli a parjat es a parkapcsolataba beles.z.a.r.i.k gyáva es gerinctelen modon. Irom ezt ugy, hogy megcsaltam a hazastarsam. Es el is hagytam.
Aki mast allit az hazudik. Mert sokfele magyarazkodas lehet arra, hogy hogy leng ki a farkincaja valakinek vagy mennyire viszket, de a megcsalas lenyege, hogy a masik hata mogott a tudta nelkul megy az ugyeskedes es felelemben, buntudattal vagy anelkul. EZT KIZAROLAG UGY LEHET MEGTENNI, Ha a masikat mar nem szeretjuk. (A kedves kotodest, kozos eveket meg ne nevezzuk szeretesnek, mert az inkabb megszokas.)
2016. júl. 26. 20:03
Azért, mert a bűn kívánsága erősebb mindennél ami nem kapcsolódik Istenhez. A test kívánsága, a szem kívánsága, az élet kevélysége mind a kapcsolatokba ver ékeket. A férfiakban pedig ott van a vadászösztön, ami a nőket "leállatosítja" szemükben, hiszen a romlott vágyaik kielégítése képen tekintenek rájuk. Nem képesek ellenállni, hiszen sátáni befolyás alatt állnak. A szeretet nem az, amit mond róla, hanem amit elképzel. Isten fogalmazza meg az igazi szeretetet, melyet az Ő ismerete által magunkévá tehetünk az I. Korinthusbeliekhez írt levél 13. részében.
2016. júl. 26. 20:08
mert nem szereti a párját.
2016. júl. 27. 10:44
Kimondottan csak a sex miatt..teves h nem szereti es hogy önmagat jobban
Rengeteg jegyessegben allo pasi csal mar mert az agyuk odalent müködik 😀
2016. júl. 27. 20:00
A fincsi husika aromája miatt.
2016. júl. 28. 07:15
Eltévedtünk! Pontosan ugyanannyi csalfa nő van a földön mint férfi. Ez nem egy pasikban lévő gonosz. Engem 3 barátnőm csalt meg ugy hogy semmi felhozható ész érve nem volt rá. Száz szónak is egy a vége. Aki megcsalja a párját az nem szereti, nem tiszteli.
2016. júl. 29. 06:15
Számtalan oka lehet, leginkább a pillanatnyi zsigeri ösztön feltörése.
2016. júl. 30. 06:58
Egy párkapcsolatban lehet mondani (és lehet igaz is - különböző mértékben) - hogy szeretem a páromat. De legjobban akkor is saját magamat szeretem. És nyilván meg fogom tudni magyarázni saját magamnak, hogy miért lépek félre (ha félre lépek). És ez a magyarázat lehet, hogy a valóságot fogalmazza meg : egy félrelépés után jobban fogom tudni szeretni a páromat. Ez részemről csak egy okoskodás, mert amíg nős voltam (kb. 23 évig) nem csaltam meg egyszer sem (mondjuk nagyon nem is szerettem) -de ezt ne úgy értsétek, hogy nem szerettem annyira, hogy megcsaljam. Csak talán nem volt annyira fontos a megcsalás.
2016. júl. 30. 07:35
Kapcsolódó kérdések: