Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek megcsal? 22L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megcsal? 22L

Figyelt kérdés
az baratom es en kulon varosba lakunk 60km-re egymastol,es lattam hogy a baratom es exe facebookon es instagramon felvettek egymast es lajkoljak egymast,szerintetek van valami koztuk?
2016. júl. 19. 15:49
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem kapcsold ki az internetet.
2016. júl. 19. 17:21
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem igenis jogos a kérdező kiakadása, akármilyen gyerekes is a dolog.

Az exeket illik lezárni egyszer s mindenkorra. Ha adott esetben barátok maradnak, akkor azt normális esetben nem titkolják.

2016. júl. 19. 17:28
 13/20 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszt az utolsonak,en is igy gondolom !
2016. júl. 19. 18:27
 14/20 B~Way válasza:

nem biztos hogy nekem va igazam,de!

Én is 6 hónapja távol vagyok a páromtól.Most lettünk facen ismerősök egy lánnyal akivel 3 hónapja együtt dolgozok. abból 1 hete beszélgetünk minden nap és este.

Mégse léptem félre.

Be is jelöltem,visszaigazolt. Én is likeoltam, ő is.

Nem minden esetben jelenti azt hogy félrelép.

Oké én eg vagyok. Sok fiúnál viszont nem ez a szitu :(

2016. júl. 19. 19:26
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

"Komolyan felnőtt emberek vagytok? Facebook, meg Instagram like-ok alapján vonsz le következtetéseket?"

Én ez alapján fogtam gyanút, és beigazolodott. Pedig csak egy like volt.

2016. júl. 20. 07:42
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Én például a face segítségével jöttem rá hogy egy régi páromnak felesége van....
2016. júl. 20. 07:51
 17/20 anonim ***** válasza:
Vagy megfog...
2016. júl. 20. 10:30
 18/20 anonim ***** válasza:
Nekem a volt csajomnak csinálta ezt az exe mindig hivogatta meg irkált csajomnak . 3 kocsival 12en mentünk le hozzá . azzóta nincs facebookja a csávónak,telefont is elfelejtette és ha meglát előre köszön. BORSOD A SORSOD!
2016. júl. 20. 19:57
 19/20 anonim ***** válasza:

Kérdezz rá, hogy milyen a kapcsolata az exeivel.

Én például utóbbi időben szoktam havonta egyszer találkozni az egyik exemmel buszon, jókat beszélgetünk, de ezt nem tartom titokban! Csak akkor szoktak az emberek titkolózni, ha van is mit!

2016. júl. 21. 14:12
 20/20 Fke ***** válasza:
Nem tudom félrekúr-e de kb úgy tűnik, hogy csak lehetőség kérdése. Sztem ezt passzold és keres mást.
2016. júl. 22. 16:23
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!