Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátnőm előttem 4 hónappal még meztelen képeket
küldött magáról idegeneknek az megcsalás?
Figyelt kérdés
Tehát arról van szó, hogy a barátnőmmel már együtt vagyunk egy éve, de ma derült fény egyes dolgaira. Ma megnéztem a gyakorikérdések üzeneteit és láttam, hogy ismeretlenekkel beszélt szexuális dolgokról(sexchat) és elég durván. Ez még csak a kisebb gond lenne, de négy öt elküldött üzenetében csatolt magáról meztelen fotókat, persze az arca nem látszik, de ezek olyan képek amilyet még nekem sem küld... Enyhén meglepödtem, előttem elvileg nem volt szexuális élete tehát igen én vettem el a szűzességét. Rákérdeztem burkoltan, hogy volt e bármi bárkivel akár egy ismeretlennel való forró beszélgetés, de tagadja! Nekem azóta hányingerem van olyan rosszúl érzem magam és tökre azt érzem hogy félreismertem. Minden percben feljönnek azok a szövegek a fejemben amot írt a fiúknak és a képek amiket küldött magáról nekik... Ez elött történt négy hónappal. Ti ezek után mit csinálnátok! Kérlek titeket adjatok tanácsokat, mert én nagyon rosszul érzem most emiatt magam, még mimdog nem emésztettem meg hogy képes volt magáról meztelen fotókat küldeni vadidegennek, még ha csak névtelenül is. Ti mit tennétek a helyemben? Szakítsak vele? Nem fogja elmondani akármennyire is kérem hogy legyen őszinte hozzám. Én meg nem akarom elmondani neki hogy láttam a gyakorikérdéses üzeneteit... Mi legyen? Kérlek segítsetek!
Jó akkor szakadjunk el a megcsalás témától... Nem megcsalt, DE nem őszinte velem, én bármit megosztok vele akár kényelmetlen akár nem, ha rákérdez valamire elmondom neki... Ő viszont nem.
2016. júl. 5. 22:12
12/22 anonim válasza:
Őszinte vagy? Olvasgatod a privát üzeneteit. Szerintem ezt mond el neki majd ő szakít veled.
2016. júl. 5. 22:14
13/22 Bence_ válasza:
Ha már előtted lett volna valakije akkor már össze se jössz vele?
Az is lehet, hogy előtted már csókolózott mással :-o
2016. júl. 5. 22:19
14/22 anonim válasza:
Nem tennék semmit a helyedben. Szállj le erről a témáról, nem ismertétek egymást. Szűz volt, masztihoz kellett neki egy kis segítség. Ne nyomozgass utána.
2016. júl. 5. 22:21
15/22 anonim válasza:
NEM megcsalás,mivel amikor elküldte őket semmi sem volt köztetek nem jártatok,és semmi közöd sincs hozzá ha úgy vesszük!!
2016. júl. 5. 22:26
16/22 omba válasza:
Aztán ki a tököt csalt volna meg?
Egy névtelen helyen küld felismerhetetlen fotókat... ha nem lett volna ennyire rákattanva az erotikára, bizony nem vetted volna el a szüzességét.
Honnan tudtad a belépési cuccait a GYK-ra? Valahogy nem nézem ki a szöveged alakján, hogy meghackelted, tehát vagy megmondta, vagy nem rejtette el.
Te meg leskelődsz, burkoltan faggatózol, vallatod mint egy elfuserált Colombo.... mert te vagy az őszinte.
Aha.
2016. júl. 5. 22:36
17/22 anonim válasza:
Jegyezd meg , amit irok egy eletre.
A kapcsolat alapja a kommunikacio es a bizalom.
A masik
: Ne hanytorgasd a multat, tonkreteszed a jelent..
2016. júl. 5. 23:08
18/22 anonim válasza:
előtted volna, szűzként biztos nagyon ki volt éhezve...
de te döntsd el, hogy neked problémás e ez az előélet...
23F
2016. júl. 5. 23:39
19/22 anonim válasza:
Basszus, most hogy ezt így olvasom, hogy két reinkarnációval ezelőtt volt egy másik barátom is, a mostsninak meg nem is szóltam róla. Szerintetek ki fog dobni? :o
2016. júl. 6. 06:02
20/22 Bence_ válasza:
Sőt két reinkarnációval ezelőtt a pasid nő volt. Most akkor leszbi vagy? :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!