Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van uj a lathataron de nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van uj a lathataron de nem tudom hogy akarome?

Figyelt kérdés

Az ex baratommal egy hete mentunk szet. Nagyon bonyolult kapcsolat volt rengeteg vitaval es megalazassal. Mar szakitott velem egyszer aztan visszatancolt. Nagy nehezen megbocsajtottam es megtudtam ujra benne bizni hogy szeret de most ujra szakitott pedig miota kibekultunk nem volt vita csak felhuzta magat kus hulyesegen. Nos beszelgetek egy sraccal aki regen nagyon tetszett nekem es nagyon szimpatikus volt mindig is. Elhivott randira de nem tudom mit tegyek. Megcsalasnak erzem pedig mar vege, csak nehez mert az exem baratai mindd aztmondjak hogy szeret es tudja hogy jobban kellene velem bannia..

Nem tudom elkepzelni meg massal a jovot de sajnos mar az exemmel se hiaba erzek iranta meg valamit.

Szoval a kerdes hogy az uj szimpatikus sraccal randizzak szerinzetek? Volt mar valaki hasonlo helyzetben? Mi sult ki belole?

(Termeszetesen aki elhivott randira tisztaban van vele hogy nem biztos hogy lesz ebbol tobb, mivel elmondtam neki a dolgokat mivel en nem jatszol senki erzeseivel)

23l

Koszonom a tanacsokat, velemenyeket elore is :)

2016. jún. 28. 10:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nekem is első szerelem volt. Azt hittem, hogy hú de nehéz lesz jobbat találni és kilábalni ebből.

Aztán most csodálkozom, hogy miért síránkoztam annyit, amikor most sokkal jobbat kaptam a sorstól. Majd rájössz :)

23L

2016. jún. 28. 14:21
 12/14 A kérdező kommentje:
Nagyon remelem mert pokoli erzes :)
2016. jún. 28. 14:40
 13/14 szulu56 válasza:
menj el vele randizni! úgyis segít elfelejteni.
2016. júl. 1. 18:02
 14/14 A kérdező kommentje:
Biztos fogok vele talalkozni mostmar :) :)
2016. júl. 1. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!