Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nektek erről mi a véleményetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek erről mi a véleményetek? Főleg férfiak válasza érdekelne.

Figyelt kérdés

Egy pasinak van barátnője, de mellette időnként buliban szórakozik más lányokkal is, nem szexelnek, csak a lány elégíti ki. Ez van hogy "fizetős". A fiú szerint ez normális, mert az a lány neki nem jelent érzelmileg semmit.

Viszont ha a barátnő is csinálna hasonlót, akkor az már sokkal rosszabb, mert a nők leginkább érzelemből mennek félre, vagy ha mégse, akkor jó nagy Q...

Erről mi a véleményetek? Szerintem ha valaki szeret valakit, vagy tudja hogy az mennyire szereti őt, akkor nem tesz olyat, még a háta mögött sem, amiről tudja hogy az fájna neki.

Vagy csak én gondolom így? Leginkább férfiak válaszát várom, hogy mennyire általános ez a gondolkodás, még ha személyesen nem is vallják be, mert egy ilyen beismerést kevés nő tűrne meg...

Senkit nem fogok lepontozni.

2016. jún. 10. 16:46
 1/5 anonim ***** válasza:
86%

A pasi egy gerinctelen féreg, a csaj aki szaxizik rajta meg egy ordenáré lotyó.

Ha az ember szívből szeret valakit, akkor nem csalja meg semmilyen formában sem!

2016. jún. 10. 16:55
 2/5 anonim ***** válasza:
te is érzed, h nem fair a dolog, akkor miért kell megkérdezni?
2016. jún. 10. 17:04
 3/5 Titusztitusz ***** válasza:
Amennyiben tényleg szeret valaki valakit, akkor az nem csalja meg az illetőt...Most az mindegy hogy férfiröl van szó, avagy nőröl...Viszont hogy KINEK MIT JELENT a "megcsalás", az már nagyonis egyénfüggő...Éshát éppen ezért ilyen esetekben az a legcélszerübb, hogy az illető a PÁRJA meglátásait veszi akkor alapnak arra, hogy "meddig mehet el" a másnemüekkel való kapcsolataiban...Szóval a konkrét példád alapján: Amennyiben TE "megcsalásnak" értékeled a barátod akciózását a másik csajszival, akkor a dolog bizony MEGCSALÁS...És itt nincs vitának helye...De persze csak akkor, ha már ELŐRE letisztáztátok a mozgástér határait...Amennyiben viszont még nem, és a barátod úgy csinálta azt amit, ez esetben akkor ajánlatos úgy lereagálni a dolgot hogy:"MOST akkor még elnéztem ezt a dolgot EGYSZER, de soha többé ne csinálj ilyet"...Aztán a továbbiakban figyeld mindig, hogy megfogadja-e ezt a figyelmeztetést...Ha NEM, akkor a második ilyen esetet már nyugodtan veheted megcsalásnak...És nyugodtan reagálhatol rá úgy, mint ahogy megcsalásokra reagálni szokás...
2016. jún. 10. 17:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem attól lesz megcsalás hogy fűznek-e érzelmi szálak az illetőhöz hanem hogy szexuális dolgot csinálnak, akár pénzért akár nem.
2016. jún. 10. 17:43
 5/5 anonim ***** válasza:

Mi a véleményem? Hát, igazából leszarom őket. Engem csak az zavar, hogy az ilyeneknek mindig jut nő, nekem meg nem. Pedig aztán, ha nekem párkapcsolatom van, akkor felkapom egyből a szemellenzőt és szinte nem is nézek meg más lányokat.

Ilyent meg aztán főleg nem tennék a barátnőmmel... még akkor sem, ha nem szeretem. Hiszen valamiért vele vagyok...

2016. jún. 10. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!