Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lelkiismeret furdalás bánt Aki tud segítsen Szerintetek?
Megismerkedtem egy fiúval 2 hónapja!
Tudtam hogy van neki már 4 éve felesége , de mindig húzott a szívem a fiúhoz , már 2-szer smároltam vele , semmi több nem volt
Utána olvastam és barátok is mondták hogy a smárolás ugyanolyan megcsalásnak minősül mintha lefeküdtem volna vele
Ezért van lelkiismeretem, mert miattam csalta meg a feleségét..
Szerintetek?
Fiú : 27
L: 25
A két dolognak a súlya nem ugyanaz.De lényegében ugyan úgy megcsalásnak minősül.
Most még kihátrálhatsz kevesebb lelkiismeret furdalással a lelkedbe.
Ha viszont ennek az ellenkezőjét teszed,onnan már nincs visszaút.
Lelkiismerete kedves majdnem mindenkinek van csak a Tiéd most rossz...Vajon a házas fiatalúrnak van???
Soha ne kezdj házas pasival!!!
Azért az is kemény, hogy 25 éves vagy,és neked UTÁNA KELLETT OLVASNOD (?), hogy a csókolózás mnegcsalás-e. Hát ez lol :DD:D
Istenem, ennyi morálisan nulla embert, mint itt...
Ha a te párod/férjed smárolgat majd mással, remélem majd alaposan utánaolvasol, hogy most akkor te haragudj-e, becsapott-e vagy mi van. :)
25N
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!