Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Minden férfi megcsalja a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden férfi megcsalja a párját 10 év alatt?

Figyelt kérdés
2016. máj. 26. 19:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nem, ponthogy engem csaltak meg.
2016. máj. 26. 22:13
 12/18 anonim ***** válasza:
Nem kell ahhoz kifejezetten szar kapcsolat, hogy valaki hűtlen legyen. Egy ember akkor csal ha nem szereti a párját plusz még gerinctelen és gyáva is, hogy szakítson előbb.
2016. máj. 26. 22:37
 13/18 anonim ***** válasza:
Az élet értelme: 42. Mennyit tudok itt röhögni a válaszokon jó ez az oldal :-)
2016. máj. 27. 10:47
 14/18 anonim ***** válasza:
Egyébként szerintem az a gerinctelen dolog, hogy egy embert magántulajdonnak tartunk, de mindenki elfogadta ezt az egyház által kitalált dolgot. És most, hogy megdőlni látszik a rendszer a sok megcsalással, meg válással ettől függetlenül mindenki védi ezerrel, de az ember mindig is képmutató faj volt...
2016. máj. 27. 11:39
 15/18 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy régi módi-e vagy sem, de a legtöbb ilyen dolognak, azért vannak gyakorlati haszna is.

Elég régóta vannak nemi betegségek, és az elmúlt 150 évben jelent meg pár új is. A gumi meg nem ad 100%-s védelmet.

Lehet régimódi, meg gyöpös szerinted ez, de inkább vagyok az életem hátralévő részében egy nővel, mint inkább 10 év múlva feldobjam a pacsker, úgy, hogy senkivel se fekhetek le, és egyedül maradok. Közben meg elsorvadok, és tele leszek sebekkel, meg fekélyekkel.

2016. máj. 28. 11:44
 16/18 anonim ***** válasza:
15-ös nekem gumi nélkül volt sok futó kalandom és kutya bajom. Lehet a drogos,piás lecsúszott rétegekben vannak betegségek, de értelmes felnőtteknél nincsenek...
2016. máj. 30. 08:46
 17/18 anonim ***** válasza:

Komoly, teszten mikor voltál utoljára, hogy így biztosra mondod ezt? Van olyan, ami 10-15 évig is rejtve marad.

HPV pl. 15-20 évig nincs nyoma.

2016. máj. 30. 09:04
 18/18 anonim ***** válasza:
Mindig elgondolkodok rajta hogy aki pl itt is szilárdan allitja hogy márpedig náluk nincs ilyen mekkorát koppanna ha mondjuk kibukna jogy mégis. Ugyanis pont ez az, hogy senki sem állíthatja ezt biztosra csak ha ossze van nőve a pàrjával....
2020. márc. 6. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!