Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit lát bennem ez a lány?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lát bennem ez a lány?

Figyelt kérdés
Összejöttem(én 33) 1 lánnyal(26) szexkapcsolat céljából. Nem fűztem hozzá semmi komolyat mert nem van elég "aktív" múltja(velem is csalta a barátját,mással is,voltak egyéjszakásai amiket mesélt,meg még kitudja miket csinált).Állítása szerint mindig a szerelmet kereste.Amikor összejöttünk én 1 2 alkalomra gondoltam,közbe belémszeretett.Többször próbáltam vele szakítani,de adddig addig próbálkozott míg mindig találkoztam vele.Ez megy 2 éve. Nem mondom hogy közömbös vagyok iránta de a múltja miatt valahogy nem tudnék megbízni benne 1 komoly kapcsolatba és ezt többször meg is mondtam neki. Ő azt mondta megkomolyodott kiélte magát már nem vágyik másra és velem szeretne lenni, családalapítást is elképzelné velem.Elég sok olyan történetet hallottam hogy gyerek után és félremennek a nők akik olyanok... De nagyon küzd értem valamiért,lehet hogy tényleg én lennék neki a nagy ő akiért megkomolyodik?
2016. máj. 7. 13:57
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Egy par evig lehetsz az.

nem hiszek abban,hogy egy lazan felremeno majd hirtelen soha tobbet nem teszi meg.

2016. máj. 7. 13:59
 2/8 anonim ***** válasza:
Lehet. Könnyen lehet.
2016. máj. 7. 14:00
 3/8 anonim ***** válasza:

Vagy megváltozott vagy nem. lehet hogy csak fellángolás a részéről. Ezt senki sem tudhatja. Viszont cinkes hogy pl. a volt barátját, veled csalta.

Arra nincs garancia hogy ő megváltozott. Ez attól függ hogy van-e benne már, annyi érzelmi intelligencia, hogy ha valami nem stimmel, akkor azt megbeszélje veled és ne más ágyába kössön ki.

Ezt csak akkor tapasztalod meg, ha együtt lesztek huzamosabb ideig.

2016. máj. 7. 14:11
 4/8 anonim ***** válasza:
60%

Nem értek egyet az elsővel. Már csak azért mert magamból indulok ki. El lehet ítélni, de ugyanilyen link csaj voltam, amíg bele nem csöppentem egy ehhez hasonló szituba. Szerelmes lettem, több mint 3 éven át, ment a szexkapcsolat. Közben neki volt, hogy akadt párja, addig szüneteltettük az egészet, én pedig baromi nehezen viseltem, és nem kellett soha senki. Míg nem 4. évre sikerült teljesen megőrülnöm, és elmondtam neki, hogy én ezt már másképp nem bírom, vagy úgy dönt, hogy velem lesz, vagy teljes mértékben felejtsük el egymást. Kért gondolkodási időt. 3 hónapra rá összejöttünk. Most már 7 éve vagyunk együtt, nyáron lesz az esküvőnk. Soha más férfira nem bírnék nézni többet. Ő az igazi.

32N

2016. máj. 7. 14:12
 5/8 A kérdező kommentje:
Az a fura hogy 2 év alatt kb minden hónapba szakítani akartam vele,de nem hagyja.Nem vagyok pénzes hogy arra hajtana.
2016. máj. 7. 14:13
 6/8 anonim ***** válasza:

Oke 4.,orulok neki es ne legyen igazam.

Viszont szerintem a ti peldatok 100-bol 1.

1 voltam

2016. máj. 7. 14:20
 7/8 anonim ***** válasza:
Te is olyasmi vagy mint ő,passzolnátok egymáshoz.Nem értem mi a gond.
2016. máj. 7. 14:42
 8/8 A kérdező kommentje:
Nemigazán vagyok olyan férfi létemre visszafogottabb voltam. Nekem ez volt az első szexkapcsolatom. A többi évekig tartó komoly kapcsolat volt.
2016. máj. 7. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!