Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lát bennem ez a lány?
Egy par evig lehetsz az.
nem hiszek abban,hogy egy lazan felremeno majd hirtelen soha tobbet nem teszi meg.
Vagy megváltozott vagy nem. lehet hogy csak fellángolás a részéről. Ezt senki sem tudhatja. Viszont cinkes hogy pl. a volt barátját, veled csalta.
Arra nincs garancia hogy ő megváltozott. Ez attól függ hogy van-e benne már, annyi érzelmi intelligencia, hogy ha valami nem stimmel, akkor azt megbeszélje veled és ne más ágyába kössön ki.
Ezt csak akkor tapasztalod meg, ha együtt lesztek huzamosabb ideig.
Nem értek egyet az elsővel. Már csak azért mert magamból indulok ki. El lehet ítélni, de ugyanilyen link csaj voltam, amíg bele nem csöppentem egy ehhez hasonló szituba. Szerelmes lettem, több mint 3 éven át, ment a szexkapcsolat. Közben neki volt, hogy akadt párja, addig szüneteltettük az egészet, én pedig baromi nehezen viseltem, és nem kellett soha senki. Míg nem 4. évre sikerült teljesen megőrülnöm, és elmondtam neki, hogy én ezt már másképp nem bírom, vagy úgy dönt, hogy velem lesz, vagy teljes mértékben felejtsük el egymást. Kért gondolkodási időt. 3 hónapra rá összejöttünk. Most már 7 éve vagyunk együtt, nyáron lesz az esküvőnk. Soha más férfira nem bírnék nézni többet. Ő az igazi.
32N
Oke 4.,orulok neki es ne legyen igazam.
Viszont szerintem a ti peldatok 100-bol 1.
1 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!