Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire erős bosszú?
Figyelt kérdés
Van egy srác aki megvert, megalázott én hogy viszonozzam megfektettem jól a barátnőjét, és el is csavartam a lány fejét, a verekedéshez nem értek az utóbbiban viszont jó vagyok szerintetek helyes volt ez a revans?2016. ápr. 9. 22:21
11/12 anonim válasza:
Szerintem egy pasi ne verekedni tudjon, hanem értelmesen konfliktust kezelni. Ne kerüljön abba a helyzetbe, hogy verekednie kelljen. Én azt többre értékelem.
12/12 anonim válasza:
Szerintem ezek után, megint jól meg fog zuholni. :)
Mit követtél el hogy megvert?
Ne a bosszú legyen a fegyvered. Kerüld el a francba őt.
Egyébként, szóban jobban meg tudsz alázni valakit, mint egy veréssel. Főleg ha az nem a te asztalod.
Egyébként meg a bosszú az újabb bosszút szül. Meddig akartok kakaskodni? Amíg komolyabb baja nem lesz valamelyikőtöknek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!