Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van akinek belefér egy-egy alkalmi szex mással a párja részéről?
le lehet pontozni, de szerintem ez nem normális dolog. mármint szerintem 2 emberről szól a párkapcsolat. ezer más módon fel lehet turbózni a házaséletet. számomra nem opció a mással du*ás.
de ha mindkét félnek oké, hát lelkük rajta! de szerintem az ritka,hogy mindkét fél tényleg őszintén elfogadja ezt.
én akiktől hallottam, ott csak az egyik fél kényszerből ment bele. annak meg nincs jó vége.
Igen, nálunk "engedélyezve" van menyasszonyomnak, hogy ha úgy van, akkor elmehet másokkal is.
Mielőtt valaki azt gondolná, ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy akkor minden egyes nap más pasival bújik ágyba.
Átlagban egy évben van 3-4 kalandja aztán cső.
Én azt mondom, ennyi belefér.
Szerintem az alapoknál érdekes ez a dolog. Attól függ hogy NYÍLT kapcsolat vagy PÁRkapcsolat. Ahogy a kapcsolat fajtája egyértelmű lesz, már nincsenek is kérdések.
#6. válaszolóval egyet értek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!