Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van akinek belefér egy-egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van akinek belefér egy-egy alkalmi szex mással a párja részéről?

Figyelt kérdés
Szóval van olyan jól működő egymást szerető pár, aki nem zárja ki, hogy ha a párjának alkalma van, akkor egyet-egyet félre mehet? Ezt egymással legalább utólag megbeszélve.

2016. márc. 22. 18:08
1 2
 1/11 VirágésBence ***** válasza:
Én ismerek ilyet, a pasi mondta azt, hogy mivel neki merevedési gondjai vannak, ezért az asszony félremehet, azóta is teljesen boldogan élnek.
2016. márc. 22. 18:10
 2/11 anonim ***** válasza:
91%
Igen, van ilyen de szvsz ritkán működőképes.
2016. márc. 22. 18:18
 3/11 anonim ***** válasza:
Csak 1 ismerősömről tudok ilyet, de őt még izgatja is, hogy a barátnője mással van néha...
2016. márc. 22. 19:12
 4/11 A kérdező kommentje:
Vao! Erről tudnál mesélni?
2016. márc. 22. 19:22
 5/11 anonim ***** válasza:

Igen, előfordul.

f28

2016. márc. 22. 19:26
 6/11 anonim ***** válasza:
85%

le lehet pontozni, de szerintem ez nem normális dolog. mármint szerintem 2 emberről szól a párkapcsolat. ezer más módon fel lehet turbózni a házaséletet. számomra nem opció a mással du*ás.

de ha mindkét félnek oké, hát lelkük rajta! de szerintem az ritka,hogy mindkét fél tényleg őszintén elfogadja ezt.

én akiktől hallottam, ott csak az egyik fél kényszerből ment bele. annak meg nincs jó vége.

2016. márc. 22. 20:04
 7/11 anonim ***** válasza:
59%

Igen, nálunk "engedélyezve" van menyasszonyomnak, hogy ha úgy van, akkor elmehet másokkal is.

Mielőtt valaki azt gondolná, ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy akkor minden egyes nap más pasival bújik ágyba.

Átlagban egy évben van 3-4 kalandja aztán cső.

Én azt mondom, ennyi belefér.

2016. márc. 23. 08:37
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az alapoknál érdekes ez a dolog. Attól függ hogy NYÍLT kapcsolat vagy PÁRkapcsolat. Ahogy a kapcsolat fajtája egyértelmű lesz, már nincsenek is kérdések.

#6. válaszolóval egyet értek.

2016. márc. 23. 09:32
 9/11 anonim ***** válasza:
20%
Nálunk is engedélyezve van a feleségemnek,úgy van megbeszélve hogy előre szól.Ritka az ilyen alkalom,1-2 simán belefér.
2016. márc. 23. 14:36
 10/11 A kérdező kommentje:
Akinél ez belefér, ott hogy alakult ki? Hogy lett ez? Mit éreznek ilyenkor?
2016. márc. 23. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!