Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Katasztrófa közeleg, ellenben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Katasztrófa közeleg, ellenben úgy gondolom, jobban teszem, ha kimaradok belőle. Vajon tényleg helyesen teszem? ("Esti mese")

Figyelt kérdés

Egyik ismerős nagy nehezen összejött végre egy lánnyal, aki tetszik neki, látszólag teljes a boldogság, kicsivel több, mint fél éve).

A srác a tipikus szerencsétlen, jó szívű flótás, bár azért annyira félteni sem kell. A lánnyal úgy jöttek össze, hogy nem zárta le a korábbi kapcsolatát, csak miután ismerősömmel összejöttek.

Egy társaságba keveredtünk (nagy társaságra kell gondolni 50-100 fő), én megismerkedtem a lány volt barátjával is, meg több emberrel a kis társaságból. Innen tudom, hogy megcsalta exét, illetve tudtam meg azt is, hogy a történelem megismétli önmagát. Egy másik srácnak irogat igencsak pikáns dolgokat.

Közbeavatkozni nem akarok, több okból se:

1, nem vagyunk olyan közeli barátok a sráccal. Kedvelem, nincs gondom vele, de nem érzem, hogy egyáltalán bízna bennem annyira, hogy egy ilyen meredek dolgot elhiggyen.

2, az sem teljesen biztos, hogy a srác, akire állítólag ”rámászott" a csaj (nagyon felnőttesen facebookon, úgy, hogy még sose találkoztak) igazat mond.

3, semmi kedvem kavarni a szart, és célkeresztbe kerülni, holott nem az én életem.

A 3. felet kértem meg, hogy legyen gerince, és ha a csaj a személyes találkozókor (jövőhétvége) rányomul, akkor utasítsa vissza, és mondja meg neki, hogy előbb tisztázza a dolgot a párjával. Legszívesebben azt is hozzávágtam volna, hogy ne legyen barom, a csaj megcsalta az exét a mostani pasijával, most azt akarja megcsalni vele, szerinte ilyen nővel kell kezdeni?? De nem ismerem igazán a csajt, sem a szitut, így ezt inkább megtartottam magamnak.

Ti miképp cselekednétek egy ilyen helyzetben?

2016. márc. 13. 14:47
 1/8 anonim ***** válasza:
83%
én mindenképp kimaradnék belőle, a drámázást sosem szerettem. felnőtt emberek, majd megoldják ők.
2016. márc. 13. 14:56
 2/8 anonim ***** válasza:
31%

Semmit nem kell tenned, ugyanis semmi közöd nincs hozzá.

Minek kavarod a szart? Minek beszéltél a 3. féllel?

Milyen jogon mondod meg egy ismeretlennek, hogy hogyan cselekedjen?

2016. márc. 13. 14:58
 3/8 A kérdező kommentje:

A harmadik fél felkeresett és a tanácsomat kérte. Nem egyszer fordult már hozzám az illető, és eddig minden alkalommal hasznos tanácsokat adtam.

Valaki lebuktatott félrekefélésedkor, hogy ilyen ellenséges vagy?

2016. márc. 13. 15:02
 4/8 anonim ***** válasza:
75%

Senki nem buktatott le :)

Akkor miért nem írtad a kérdésben azt a lényeges részt, hogy a 3. fél maga keresett meg tanácsért, és nem te nyomultál rá? Így kicsit más a helyzet, de akkor is az a legjobb, ha kimaradsz az egészből.

2016. márc. 13. 15:07
 5/8 rrrrrreennnnn ***** válasza:
56%

Igazàbôl nem is èrtelek. Feltettél egy kérdést, majd önmagadnak, több pontban kifejtve megvàlaszoltad.

Ès ne is haragudj, de igaza van a #2 Vàlaszolònak. Semmi közöd hozzà.

Ès ennek a dolognak a megközelìtése még akkor is àtgondolandò lenne, ha sràc közeli baràtod lenne.

2016. márc. 13. 15:10
 6/8 A kérdező kommentje:

Micsoda?? Dehogy nyomultam rá. Kapcsolatban élek. Szerencsére velem/velünk minden rendben.

Tekintve, hogy annak idején a társaság azon fele, akik közé ez a srác tartozik lebuktatták egy korábbi páromat, hogy egy patkány, és félrekefél, én pedig borzalmasan hálás voltam érte kissé mardos a bűntudat, hogy én meg hagyom, hogy nője olyanokat irogasson (állítólag) egy másik srácnak, hogy tőle lucskos a p*nája.

Közöm csak azért van hozzá, mert minden résztvevőt ismerek, és az egyik kikérte a tanácsomat. Plusz már olyanok merültek fel, hogy megveri haveromat, akivel a csaj kapcsolatban van jelenleg... Tényleg, az én nénikém, hogy nem akarom, hogy haveromat meg is verjék, miután a csaja így viselkedik a háta mögött...

Igen, ezeket kihagytam a sztoriból, de láthatóan mindenféle alaptalan dolgot belekalkulálni az megy. És egyáltalán nem akarok beleszólni. Pont ehhez szeretnék megerősítést, mert borzalmas bűntudatom van, hogy egy kedves srácot, aki a haverom hagyom így átverni. Már ha igaz a dolog persze...

2016. márc. 13. 15:19
 7/8 anonim ***** válasza:

Miért kell ilyen bunkón reagálni a kérdező kiírására???

Meg miért kell egyből azzal kezdeni, hogy szarkavarás, mert van az embernek lelkiismerete???

Itt a gyk-n állandóan csak a bunkózás megy! Mint egy szappanopera.

Ennekellenére a válaszom: Ne szólj neki.

Te is csak másodkézből hallottad, tehát nem biztos hogy igaz. Másik meg, hogy nem rokoni, vagy közeli baráti viszonyban vagytok. Szerintem ne szólj nekik. Hagyd hogy ők oldják meg. Én ezt tenném.

2016. márc. 13. 17:34
 8/8 anonim ***** válasza:

Kb. ennyit tehettél, aztán mindenki cselekszik saját belátása szerint.

és azért se aggódj, ha baj lesz. Ha most nem is, a lány legközelebb is belekezdhet ilyenbe, max. hogy nem látod.

ő ilyen, az a probléma. Azt meg nem tudod megoldani.

2016. márc. 13. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!