Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A férfiaknak joguk van a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknak joguk van a megcsaláshoz? Ehhez mit szóltok?

Figyelt kérdés

"Mi férfiak előjognak tartjuk, hogy mi csaljuk meg a párunkat, mert ez nálunk természetes, ez belénk van kódolva. Vadászösztön! Ebben nincsen semmi érzelem, csak olyan, hogy néha kell"

[link]

2016. márc. 10. 15:30
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
82%
Ja meg még valami. Nem kell itt jönni a nagypapával, mert akkor még teljesen más világot éltek. Nem volt válás. Ergo a nagymamád nem azért volt a nagypapád mellett mert olyan húú de meg lett volna becsülve, hanem mert szerencsétlennek így sikerült házasodnia, és ebben kénytelen volt maradni. És te még vagy akkor gyökér hogy erre vergődsz, meg büszkélkedsz a nagyfaterral...Komolyan ilyenkor érzem azt hogy a világ megérett a pusztulásra, de hogy néhány egyedei igen, az biztos.
2016. márc. 10. 17:12
 32/44 anonim ***** válasza:
4%
32: Egyetértek avval az ellenvetéssel, hogy szerintem Te a kérdező szépszüleinek korára gondolsz, a nagyszülei valószínűleg az 1960-70-es években házasodtak, és nem hiszem, hogy akkor lett volna ilyen kényszer.:)))
2016. márc. 10. 17:14
 33/44 anonim ***** válasza:
100%

# 27: Egyáltalán nem. Mindenkinek szíve joga hülyének lenni, csak ezt ne ideologizálja meg és ne akarja kötelezővé tenni.

Maradjunk annyiban, hogy a megcsalás propagálása egy szélsőséges magánvélemény, és senkinek nincs joga ezt általános normaként beállítani.

Ahogy vannak nyitott házasságok is, és én azt mondom, hogy akinek ez jó, az csinálja, csak ne akarja másokra is ráerőltetni.

2016. márc. 10. 17:17
 34/44 anonim ***** válasza:
Lehet kényszer nem volt, oké de a válás sem volt olyan dolog mint mostanában. Ha nem is volt törvényi korlátozása, biztos megvetették volna azt aki elhagyta a férjét. Ja meg aztán mihez kezdett volna magával? Szerintem nem úgy mentek a dolgok akkor mint a mostani 21. században. Tehát valamilyen szinten kényszer volt
2016. márc. 10. 17:28
 35/44 anonim ***** válasza:

35: Ugyanazt mondom, tévedsz legalább 100 évet evvel.

A 70-es években kifejezetten "divat" volt a válás.

2016. márc. 10. 17:31
 36/44 anonim ***** válasza:
0%

29.

De neked abból semmilyen anyagi hátrányod nem lenne, ha én a kapcsolatunkon kívül csinálnék egy gyereket. Mitől félnél? Hogy kevesebb pénzem jut rád?

30.

Mamám lóf-.aszt sem tud arról, hogy papám csalta, fogod? Csak mert néhány megcsalás kiderül, képzeld el, hogy olyan is létezik hogy egy nőt évtizedekig csalnak és sosem jön rá.

2016. márc. 10. 17:31
 37/44 anonim ***** válasza:
100%

Igen, nyilván, mamád vak.

Csak nem szól, de belül tönkrement, és ezt jól hidd el nekem.

Istenem, az ilyen fiú (nem férfi!!) miért él? Te is, meg papád is, mocskok vagytok.

2016. márc. 10. 17:43
 38/44 Márics Attila ***** válasza:
100%
Ide aztán betéved mindenféle degenerált. Aki a megcsalást normálisnak tartja az szimplán alul iskolázott és unintelligens nem lehet ezen szépíteni. Ráadásul nem is értem mit védekeznek amikor aki a megcsalás természetessége mellet érvel az nyilván műveli is ezt a dolgot így a véleménye szart nem ér.
2016. márc. 10. 18:02
 39/44 anonim ***** válasza:
100%

Leszarnám hogy milyen anyagi hátrányom lenne vagy lenne belőle :D Te most viccelsz ugye? Kit érdekel ilyenkor a pénz?? Nézzen el valaki egy megcsalást mert nincs anyagi hátránya...te hol élsz?? :D

Mamád meg nem hülye nyilván tudta, de ha nem akkor az még ugyanolyan kreténség, de nem magyarázom neked mert láthatólag egy állattal vagy azonos szinvonalon agyilag mert érzelmileg is. De inkább nem sértegetem az állatokat.

2016. márc. 10. 18:20
 40/44 anonim ***** válasza:
0%

#31: "Nem volt válás."

Ne írj már ekkora hülyeségeket, hogy nem volt válás.

Nekem is elvált az egyik nagymamám, pedig 40 felett vagyok. Lehet, hogy ritkább volt és más volt a megítélése, főleg falun, de akkor is váltak az emberek.

Van az a nő típus a mai napig, aki egyszerűen hagyja magát megalázni és nem mer/nem akar lépni.

2016. márc. 10. 19:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!