Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha megcsalsz valakit, akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megcsalsz valakit, akkor azt nem szereted már igazán?

Figyelt kérdés
2016. márc. 9. 11:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Azert ezen a forumon tenyleg baromi egyszeru emberek vannak.
2016. márc. 9. 16:48
 12/17 anonim ***** válasza:
67%

Megcsalt az exem, azzal magyarázta, hogy részeg volt, buli volt, a csaj nyomult, meg hát az ösztön... de attól ő szeret engem nagyon!

Hagyjuk a süket dumát. Amikor a farok csóválja a kutyát. Nem tudom miért kell úgy viselkedni, mint az állatok. Akkor vettem volna neki kutyacsontot, láncraverem, meg napjában 5-ször megvakargatom a hasát, akkor mondhatja nekem, hogy ösztön.

2016. márc. 9. 18:24
 13/17 anonim ***** válasza:
58%

:) 12-es: azert ha lesz kutyad ne verd lancea, jobbak, mint az emberek. :)) tudom, h kepletesen ertetted.

Szoval ha van megcsalas, nincs szerelem es gerinc sincs....

2016. márc. 10. 04:42
 14/17 anonim ***** válasza:
12-es vagyok, van kutyám, és szabadon él, kint és bent. :)
2016. márc. 10. 15:21
 15/17 anonim ***** válasza:
5-ösnél a pont. ez a magántulajdon meg monogámia butaság, más aki fűvel fával lefekszik egy numera miatt, meg más aki egy szeretőt tart hosszú távon, mert a párjának már kevesebb az igénye, illetve nem akar változatos szexet. De az illető attól még szeretheti a párját meg a gyerekeit és lehet velük boldog. A férfi ragadozó kell neki a hódítás, kihívás, udvarlás. Nekem legalábbis nagy a szeretet igényem és otthon nem tudom kiadni, még sincsen szeretőm már 2 éve, mert bárkivel bármi áron nem csalnám meg a párom, de tele vagyok elfojtott vágyakkal és szeretettel...39/F
2016. márc. 16. 06:22
 16/17 anonim ***** válasza:

Ezzel a férfiak ösztönlények dumával hagyjatok már, pl. te is, utolsó. Rég elszakadtunk már az ösztönös viselkedéstől, erre hivatkozni undorító dolog.

Csak attól fogadom el ezt a kifogást, aki emellé visszamászik a fára, elkezd nyers állatokat és bogyókat enni, valamint visszanöveszti a szőrét.

Aki képes magát intelligens, értelmes emberi lényként beállítani, annak ne legyen kettős mércéje, erkölcsileg is maradjon ezen a magaslaton.

És (asszem) 11-es: nem egyszerűség az, ha valaki nem hagyja magát hülyének nézni és megalázni. Ha én valakit szeretek, nem csinálok belőle hülyét se magam, sem a szeretőm előtt, akinek a szemében az én nagy szerelmem, mindig is egy átvert, megalázott, alja valaki lesz.

2016. márc. 17. 12:03
 17/17 anonim ***** válasza:
Akit megcsaltam azt egyaltalan nem szerettem mar. Ha mas azt mondja szeret es ugy csal meg akkor az egy kenyelmes hazug ember. Esetleg szociopata...de akkor meg sose szeretett.
2016. márc. 18. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!