Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye ne érezzek lelkiismeret furdalást ha mégis elhagyom ez miatt?
Azután, hogy megcsalt a párom, én megbocsátottam Neki, de kértem szakítson meg minden kapcsolatot a csajjal. (mivel azóta is napi szintem chat-eltek, persze csak általános dolgokról) Ő ezen kiakadt, de végül megírta neki, hogy nem levelezhetnek tovább. Viszont pár napra rá megláttam a telefonja hátterét, a képen Ők ketten csókolóznak.... hát kiakadtam :(
mondtam is neki, majdnem sírva, hogy ez nagyon rosszul esik...és mégis mit gondol....
lecserélte, egy meztelen nős képre... ez is kiakasztott. Mert tudja mi a véleményem erről.
Aztán azt mondta, hogy én Őt le akarom korlátozni.
Az érzelmeim mint egy hullámvasút...de úgy érzem, nem tudom tolerálni ezeket a dolgokat ebben a helyzetben, és ezzel a múlttal. Mégis valami visszahúz hozzá.... szeretem :(
A legszebb pedig az összehasonlítás. Amikor fél év kapcsolat után kiderült, hogy őt zavarta az, hogy a fiam apjával napi szinten beszélünk, a gyerekről persze.
De mikor lett neki kapcsolata már kevesebbet hívott, érdeklődött. Ezt utólag mondta, így nem is tudtam reagálni a problémára.
Na most, megint előjött a dolog. Most mikor kértem a kapcsolatuk megszakítását a szeretővel, azt reagálta, hogy ez nem normális dolog, ha viszem a fiam hozzá, akkor ott töltök fél-1 órát. Miután vezetek 2 órát..... és csak az iskolai szünetekben találkoznak. Szerinte normáliséknál ez úgy megy, hogy beadja a gyereket, oszt megy. _Mert az ő barátja is így csinálja. Ja persze, ott kéthetente van láthatás, és 1 városban laknak, anyuka is eljut az iskolába, ovodába. Itt nem jut el az apa.
Kedves Költőnő!
Jellemző rá ez a stratégia úgy általában. Valós problémát nem nagyon tud felhozni, inkább ilyeneket, hogy válogatós vagyok (ételekben, mert nem olyanokat szeretek, amit ő)
A „korlátozás” is annyi volt, hogy azért ne beszélgessen már ismerős csajokkal a net-en, mikor együtt vagyunk otthon, hétvégén…. mert már az is rendszeressé vált, hogy az volt az első, hogy egy bizonyos csajnak írt reggelente (jó reggelt, hogy aludtál? …stb.) akkor leállítottam…..
szóval nem hiszem, hogy túl sokat kértem volna tőle. Meg, hogy tudjam, mikor merre van…. de sose mondtam neki, hogy ne menjen.
Gondolom, ez a kérdező te vagy,válaszoltam is neked, de most már én is azt mondom, ez abszurd.
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcsa..
Úgy hiszem, meg is érdemled, hogy így bánnak veled, mert hagyod.
Nem egyértelmű, ilyen pasit messziről elkerülünk?
Mi van veletek, mai lányok?!
Egyáltalán nem kell lelkiismeret-furdalást érezned, ha kidobod ezt a tuskót. Hihetetlen mértékben önző és/vagy mentálisan beteg.
Hiába szereted te őt, ha ő ezt nem értékeli annyira, hogy hűséges legyen hozzád, és ne okozzon neked fájdalmat semmilyen módon. Ha ő is szeretne, igazán, nem csinálna ilyeneket, nem alázna meg, nem csapna be stb.
Tudom, hogy ilyenkor sok kérdés felmerül, amikre nincsenek válaszok, vagy ha vannak, akkor "normális" ember nem érti őket. (Pl. hogy miért nem becsült meg, miért nem szeret igazán stb.) De hidd el, jobban jársz, ha mielőbb túllépsz ezeken, nem foglalkozol velük. Saját tapasztalat, hasonló helyzetből.
Nagyon fájdalmas az első időszak, de erősnek kell lenned.
És nem, az sem jelent semmit, hogy "a kedvedért" végül is megszakították a levelezést, mert valószínűleg csak ott, amiről te tudtál, pl. Facebookon, de kisezer egyéb helyen nyugodtan folytathatták. Ami pedig szintén nem jobb: ha tényleg meg is szakították a kapcsolatot, de az érzelmek nem múltak el. Ne fogadj el egy olyan helyzetet, amelyben rajtad kívül mást is szeret a "párod", nevezzük inkább a "leendő exednek". :D
Szóval szerintem szakíts mielőbb, és egy ideig foglald el magad mindenfélével, járj társaságba, barátnőkkel ki is tárgyalhatjátok a dolgot (ez segíteni szokott a kijózanodásban).
Ha pedig így sem múlik el az érzés és a fájdalom pár hét alatt, akkor fordulj szakemberhez (pszichológushoz), hogy segítsen a feldolgozásban. Sok szerencsét. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!