Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit csinálnátok a barátnőtökkel/fiútokkal ha megcsalna titeket? (A szakításon kívül. ) Írjátok a válaszotok mellé, hogy milyen neműek vagytok
Figyelt kérdés
2016. jan. 20. 20:06
11/23 A kérdező kommentje:
És lányra miért nem fújsz gázsprayt? Ezt nem értem.
2016. jan. 20. 20:40
12/23 anonim válasza:
Mit csinálnék? Semmit. n nem is biztos hogy szakítanék, sok mindentől függ. Ami nem megy nem kell erőltetni, de millió meg egy házasságban előfordult megcsalás és sok túl is éli. Sok meg nem.
13/23 anonim válasza:
ordibálnék vele pluszban, semmi extra bosszú.
főleg ha már más érdekli, csak nevetségessé válnék.
14/23 anonim válasza:
lapát. 1 percet nem keseregnék miatta. Ezt nem érdemelné meg.
15/23 anonim válasza:
megcsalt, nem szakítottunk, évek óta terrorizálom lelkileg, testileg egyaránt. bár már igazán fáradt vagyok, nő
16/23 anonim válasza:
áthívnék egy másik csajt és ennyi, nem csinálnék belőle ügyet.
ez a legnagyobb dolog, ami rosszul eshet neki, ha semmibe veszed.
17/23 Sunshinedoll válasza:
Mi mást kéne csinálni? Aki velem így viselkedik, az a további legkisebb belefektetett energiát sem éri meg. Szakítok és a büdös életben felé se nézek.
18/23 anonim válasza:
Semmit, elhagynám és végre elhúznék az országból legalább. Bosszúból meg életem végéig boldog lennék. :)
19/23 anonim válasza:
Semmit. Régen, még 20 évesen azt mondtam volna, kibelezném. De így 30 múltával már érettebb az ember...pontosan tudom, hogy még annyit sem érdemelne. Egyszerűen kiraknám a szűrét. 31/nő
20/23 anonim válasza:
11: Alapból mindkettőt megütöm. A nőt egyszer, a férfit párszor. A gázspray csak akkorra kell ha a férfi erősebb/izmosabb mint én.
Szerinted leállok verekedni, ütlegelni egy tőlem erősebb férfit? Nem. Azt lefújom gázspray-vel a pi-.csába, hogy megvakuljon fél órára. Utána téma lezárva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!