Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ti mit csinálnátok a barátnőtö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit csinálnátok a barátnőtökkel/fiútokkal ha megcsalna titeket? (A szakításon kívül. ) Írjátok a válaszotok mellé, hogy milyen neműek vagytok

Figyelt kérdés
2016. jan. 20. 20:06
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
És lányra miért nem fújsz gázsprayt? Ezt nem értem.
2016. jan. 20. 20:40
 12/23 anonim ***** válasza:
91%
Mit csinálnék? Semmit. n nem is biztos hogy szakítanék, sok mindentől függ. Ami nem megy nem kell erőltetni, de millió meg egy házasságban előfordult megcsalás és sok túl is éli. Sok meg nem.
2016. jan. 20. 20:46
 13/23 anonim ***** válasza:

ordibálnék vele pluszban, semmi extra bosszú.

főleg ha már más érdekli, csak nevetségessé válnék.

2016. jan. 20. 20:49
 14/23 anonim ***** válasza:
lapát. 1 percet nem keseregnék miatta. Ezt nem érdemelné meg.
2016. jan. 20. 21:09
 15/23 anonim ***** válasza:
25%
megcsalt, nem szakítottunk, évek óta terrorizálom lelkileg, testileg egyaránt. bár már igazán fáradt vagyok, nő
2016. jan. 20. 21:45
 16/23 anonim ***** válasza:

áthívnék egy másik csajt és ennyi, nem csinálnék belőle ügyet.

ez a legnagyobb dolog, ami rosszul eshet neki, ha semmibe veszed.

2016. jan. 20. 21:46
 17/23 Sunshinedoll ***** válasza:
Mi mást kéne csinálni? Aki velem így viselkedik, az a további legkisebb belefektetett energiát sem éri meg. Szakítok és a büdös életben felé se nézek.
2016. jan. 20. 23:00
 18/23 anonim ***** válasza:
Semmit, elhagynám és végre elhúznék az országból legalább. Bosszúból meg életem végéig boldog lennék. :)
2016. jan. 21. 03:40
 19/23 anonim ***** válasza:
Semmit. Régen, még 20 évesen azt mondtam volna, kibelezném. De így 30 múltával már érettebb az ember...pontosan tudom, hogy még annyit sem érdemelne. Egyszerűen kiraknám a szűrét. 31/nő
2016. jan. 21. 09:13
 20/23 anonim ***** válasza:
53%

11: Alapból mindkettőt megütöm. A nőt egyszer, a férfit párszor. A gázspray csak akkorra kell ha a férfi erősebb/izmosabb mint én.

Szerinted leállok verekedni, ütlegelni egy tőlem erősebb férfit? Nem. Azt lefújom gázspray-vel a pi-.csába, hogy megvakuljon fél órára. Utána téma lezárva.

2016. jan. 21. 12:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!