Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor fognak arra rájönni a nők hogy a csúnya pasik mellett biztonságba lehetnek a helyes jó pasik meg meg fogják csalni őket átlagban?
"Hát jöjjön hozzám minden ronda lány, a szép csajokat úgyis lenyúlják."
:D
Jajj.
Áhhh semmi összefüggés nincs. Ha máe van, inkább a nőknél. A pasiknál ronda, szép egyre megy mindegyik azt hiszi, ő az Isten. Ha meg kisebbségi komplexusos mégis, akkor meg túlkompenzál és azért megy félre.
Most nem at írom, hogy mind félre megy, hanem hogy aki félre megy annak mindegy, hogy ronda vagy nem. Jó persze vannak a nagyon rondák, akiket bottal se, de az azért kevés. Ha egy pasinak van kiállása és jó dumája sok nőt megkaphat.
Rengeteg ronda fickó mellett láttam már gyönyörű nőt (és fordíva is igaz ez) és nem a pénz volt az összetartó erő mert még az se volt.
DE jó pár olyan embert is ismerek akiknek az izlése egy nagy csalódás után mélyrepülésbe indult és úgy tűnik, hogy azóta is szándékosan jönnek össze egyáltalán nem vonzó férfiakkal/nőkkel.
a nem népszerű férfiaknak is lehetnek komoly hátrányaik, amiről itt nem szokás beszélni.
1. kisajátítás, birtoklási vágy, ellenőrizgetés - hiszen úgyse lesz más, mi van, ha elhagy?
2. a másik lenyomása, nem támogatása tanulásban, saját célokban - ha fejlődik és jól érzi magát, mi van, ha rájön, hogy kapna jobbat is?
3. általános rossz hangulat a több téren bekövetkező sikertelenség miatt. semmi sem jó, a negatívat látja meg először.
4. az az önelégült viselkedés, ami az önbizalomhiány plusz magas lovon ülésből fakad. van nőm! azaz császár vagyok! meg hasonló hazugságok.
ennek a biztonságnak nagy ára van. ne azért legyen mellettem valaki, mert képtelen másban érdeklődést kelteni, vagy legalábbbis ettől fél.
egyébként a biztonságot én egy vonzó férfi oldalán találtam meg.
a szépség és rondaság elsősorban nem szellemi-érzelmi kategória, túl van misztifikálva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!