Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez annak szamit?

Figyelt kérdés

Nemreg jottem ossze a baratommal. Azelott tetszett nagyon egy srac. Annyira meg senki se tetszett es hat ami tortent az nagyon megviselt. Amikor azthottem hogy mar tulleptem rajta akkor irt szuletesnapomra es megint elotort az a meg tul pozitiv erzes...

Meg azelott talalkoztam a mostani baratommal es akkor o kicsit segitett elfelejteni az elozot. Aztan osszejottunk es minden jo. Jobb embert parkent el se lehet kepzelni. Csak neha ott motoszkal benne hogy a szivemben van meg olyan resz ami a masik sracot akarja. Es akkor kis buntudatom is van, hogy en nem szeretem ot ugy mint o engem...

Mielott meg talalkoztam volna vele akkor volt egy masik srac is de tole semmi se akartam csak beszelgetni es hat az meg most is van... Neha olyan flort gyanus de en nem erzej iranta semmit viszont lehet ugyanezt rola nem mondhatom el....

Ugye ezek egyik se szamit megcsalasnak?

2016. jan. 6. 19:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez görénységnek számít ha nem rzel iránta semmit de vele vagy.VAgy egyiket vagy másikat de engedd el.De aki szeret ne verd át azzal, hogy te nem szereted.
2016. jan. 6. 19:44
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem
2016. jan. 6. 19:45
 3/11 anonim ***** válasza:

Ebbe semmi megcsalás nincsen.

Egyszerűen arról van szó, hogy a jelenlegi párodba (akármennyire is jól kijöttök) nem vagy szerelmes. Gondolom csak simán kapcsolatra vágytál, és vele úgy el is vagy, ezért nem is akarod megszakítani, mert nem akarsz egyedül lenni, de attól még ha alkalmad nyílna rá, hogy azzal a sráccal lehess, aki nagyon tetszik, akkor rögtön mennél hozzá, és elhagynád a jelenlegit. Szóval neked kell eldönteni, hogy hogyan tovább, érdemes e olyannal együtt lenni akit nem szeretsz, csak azért mert így a legkényelmesebb, vagy vállalni a kockázatot és megkeresni azt a srácot akit igazán szeretsz.

2016. jan. 6. 19:53
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

ez nem megcsalás.

nem vagy szerelmes a barátodba, és közben még más pasira is nedvesedik be a bugyid. hát nem lennék a pasid helyébe...

2016. jan. 6. 20:25
 5/11 Kenzo Tenma ***** válasza:
100%
Nem számít megcsalásnak. De az nem jó, hogy úgy vagy a pasiddal, hogy más után vágyódsz.
2016. jan. 6. 20:32
 6/11 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább csak jól elvagy a felejtőpasiddal. Nem megcsalás, de tisztán érezni, ha ő azt mondaná, "gyere" akkor elhagynád a jelenlegi barátodat érte.
2016. jan. 6. 20:53
 7/11 anonim ***** válasza:
ez még nem az, de csak idő kérdése...
2016. jan. 6. 21:00
 8/11 anonim ***** válasza:
ami késik? nem múlik!
2016. jan. 6. 21:20
 9/11 A kérdező kommentje:
A sraccal szerintem soha tobbe nem fogok talalkozni, es nem, ra nem nedvesedik a bugyim...
2016. jan. 6. 21:34
 10/11 anonim ***** válasza:

"Mielott meg talalkoztam volna vele akkor volt egy masik srac is de tole semmi se akartam csak beszelgetni es hat az meg most is van... Neha olyan flort gyanus de en nem erzej iranta semmit viszont lehet ugyanezt rola nem mondhatom el...."

Most akkor van egy harmadik is? :D

Ha nem érzel iránta semmit, akkor miért is írtad le?

2016. jan. 6. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!