Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért csinálják ezt a nők?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálják ezt a nők?

Figyelt kérdés

Néhány napja az öcsém bulijában voltam. A párom dolgozott, így nem jöhetett velem. Ott egy lány rám vetette magát. Én elutasítottam. (Több párkapcsolatom volt eddig, de van nálam egy szabály: összeköltözéstől én már nem lépek félre. Inkább szakítok.)

Elmondtam a lánynak, hogy van párom, de nem érdekelte. Fél órára megszabadultam tőle, de aztán megint elkezdett nyomulni. Végül arcon csókolt, és megkért, hogy menjek vele, mert két emelettel leljebb lakik.

MIÉRT???

(Hozzá teszem: nem volt részeg. Ezért nem értem, mert láttam, hogy csak üdítőt ivott.)

2016. jan. 1. 20:59
1 2
 11/19 schamuelson ***** válasza:

Nem lehet, hogy a párod bérelte fel direkt a hűséged tesztelésére? :)

A fene sem tudja, miért csinálta ezt az a lány. Talán ő maga sem tudna egyértelmű választ adni rá. Lehet, ilyen nyílt a természete, ennyire vonzónak talált. Lehet, csak a saját képességeit, csáberejét próbálgatta rajtad, vagy összetévesztett valakivel.

2016. jan. 1. 21:43
 12/19 anonim ***** válasza:
Ha nem mentél le két emelettel lejjebb akkor respect ;)
2016. jan. 2. 01:44
 13/19 anonim ***** válasza:
Mert gerinc nem sok szorult beléjük, azért.
2016. jan. 2. 10:11
 14/19 A kérdező kommentje:
Bölcsen szólottál, 13-as :)
2016. jan. 2. 17:51
 15/19 anonim ***** válasza:
gerinc? Idéznélek kérdező: összeköltözéstől én már nem lépek félre. Előtte igen? Gratula, már ha a gerincről van szó...
2016. jan. 2. 18:50
 16/19 A kérdező kommentje:
Összeköltözés csak egy jelölt a sok közül. De te ezt nem értheted. Minden bizonnyal szűz vagy, vagy még nem volt élettársad.
2016. jan. 2. 19:01
 17/19 A kérdező kommentje:
* összeköltözés előtt
2016. jan. 2. 19:04
 18/19 anonim ***** válasza:
Tévedsz. 38 vagyok, köszönhetsz csókolommal is. Gyerekem is van. Csak a miheztartás végett.
2016. jan. 2. 20:55
 19/19 A kérdező kommentje:
Minden leleplezett ezt mondja...
2016. jan. 2. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!