Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért csinálják ezt a nők?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálják ezt a nők?

Figyelt kérdés

Néhány napja az öcsém bulijában voltam. A párom dolgozott, így nem jöhetett velem. Ott egy lány rám vetette magát. Én elutasítottam. (Több párkapcsolatom volt eddig, de van nálam egy szabály: összeköltözéstől én már nem lépek félre. Inkább szakítok.)

Elmondtam a lánynak, hogy van párom, de nem érdekelte. Fél órára megszabadultam tőle, de aztán megint elkezdett nyomulni. Végül arcon csókolt, és megkért, hogy menjek vele, mert két emelettel leljebb lakik.

MIÉRT???

(Hozzá teszem: nem volt részeg. Ezért nem értem, mert láttam, hogy csak üdítőt ivott.)

2016. jan. 1. 20:59
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Mert tetszettél neki.
2016. jan. 1. 21:01
 2/19 anonim ***** válasza:
lehet akkor üdítőt ivott de időutazó vagy hogy előtte nem e ivott szivott valamit?:D
2016. jan. 1. 21:03
 3/19 anonim ***** válasza:
Mert egy ribizli volt, azért.
2016. jan. 1. 21:07
 4/19 A kérdező kommentje:

1-es: Na és? Ha egy barátnője csinálná ezt a pasijával, akkor meg ő lenne a legjobban kiakadva.

2-es: Nem volt piaszaga.

2016. jan. 1. 21:09
 5/19 anonim ***** válasza:

4: "Ha egy barátnője..."

??? Ez nekem hupilila.

Honnan tudod?

Én nem ismerem azt a lányt, nem tudhatom, hogy milyen meggyőződésekkel él.

Csak annyit mondtál, hogy kimutatta, hogy tetszel neki.

Tehát ő ki lenne akadva, ha egy lány kimutatná az ő pasijának, hogy tetszik neki?

Azt sem árultad el eddig, hogy a lánynak is van párkapcsolata. Ezért feltételeztem, hogy egyedülálló.

Egyébként szerintem nem vall lelki egészségre, ha valaki (bárki) kiakad azon, hogy valaki kimutatja a tetszését, vonzódását.

2016. jan. 1. 21:14
 6/19 anonim ***** válasza:
85%
Egyébként mely nőkről kérdezel így, többes számban? Mert csak egyetlen esetet írtál le.
2016. jan. 1. 21:16
 7/19 anonim ***** válasza:

Az a baj sokkal elszaladt a ló, azt hiszik őket nem utasíthatja vissza senki.

De te helyesen cselekedtél, le a kalappal mert bizony lett volna sok aki felment volna vele. Sajnos nem sok ember törődik azzal hogy ne okozzon fájdalmat, csalódást a párjának.

2016. jan. 1. 21:23
 8/19 anonim ***** válasza:

Sem én sem a barátnőim nem csinálunk ilyet soha.

N

2016. jan. 1. 21:24
 9/19 A kérdező kommentje:
65%-os: Dehogynem. Most árultad el magad. Másfelől: a tetszésnyilvánítás és a szexre hívás két különböző dolog.
2016. jan. 1. 21:34
 10/19 anonim ***** válasza:

Mi dehogynem?

Mit árultam el magamról?

Eddig nem írtad, hogy szexre hívott, azt írtad, a lakásába hívott.

De legyen, pontosítok: Szerintem nem vall lelki egészségre, ha valaki (bárki) kiakad azon, hogy valaki szexre hívja őt vagy bármely embert az ismeretségi köréből.

2016. jan. 1. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!