Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, pasik. Mi lehet az oka annak, ha egy férfi egész életében folyamatosan félrekefél? Ha hetente 3-4 más-más nője van, éves szinten pedig több tucat?
Ilyen IS lehet az ösztönből fakadó férfi természet.
23/F
Ilyentől. De olyannyira titkolta ezt az életét, hogy csak hosszú-hosszú évek után derültek ezek ki, de azóta is így él, azóta is több tucat nő, mindenkit mindenkivel csal....Őrület.
Kérdésem, hogy ez tényleg a "belefér" kategória????
Mit jelent a "belefér" kategória?
Van akinek ez simán belefér, másnak pedig nem. Az élet nem matematika, hogy képletekkel meghatározzuk, hogy mi fér bele, és mi nem.
Akkor normális, hogy egy "férfi" egész életében folyamatosan félrejár, évente 96 nője van, emellett családot alapít, válás után az épp aktuális barátnőjével ugyanezt csinálja, sőőőőőt, a házasság előtti nőjével is ezt tette.....
Hmmmmm, érdekes világot élünk akkor, hogy csak nekem fordul ki a belem tőle......
Nézd. Szerintem nem fér bele. De nem is hozzám jöttél feleségül. A jelek szerint neked sem fér bele.
Az ex-férjednek pedig belefér, sőt a jelek szerint azoknak a nőknek is akikkel kavar, hiszen ehhez az egészhez mindig kell egy "társ" is a pasinak.
Mondom, hogy mindenkinek tagadja a többit, ahogy nekem is évekig.....Nem úgy kezdi, hogy van még 6 másik rajtad kívül. MOndjuk az 50+ az csak kefélés céljából csinálja....az biztos.....
Nem lehet, hogy így kompenzál, mert semmit sem ért el az életben???? Kirúgták az egyetemről, a legmenőbb állása a postás állás, se pénze, se vagyona, csak tartozásai????
Pedig pont azt mondom, hogy semmit sem sejtettem, hisz ezek csak órás kimaradások, napközbeni dolgai.....
2 év után vállaltunk gyereket. 9 év után tudtam meg konkrétan, mert kutakodni kezdtem utána......
és nem kettő gyerek van......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!