Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esemény utáni tablettát akar szedni, mi ez ha nem megcsalás?
hát nézd. Gyenge vagy, na bumm. Volt már ilyen. A vert nők is megbocsátanak az őket verő paliknak végül is. Viszont ennek a kapcsolatnak innentől tényleg, de tényleg semmi értelme. Pár hét, hónap múlva jöhet az újabb kérdés, h "a párom semmibe vesz, pedig mindent elnézek neki stb stb stb blablablabla blaaa"
Sok siket. Majd amikor már elég szar lesz, nem akarod újra. Most még csak a nyakadig ér a híg fos. Akik ilyenkor nem lötyögtetik, eléldegélhetnek a jó kis langyos híg fosban évekig.
nos, szerintem nem csak a haveri kör röhög rajtad, a csaj, hanem mostmár a gyakori kérdések is, ne haragudj haver, de nem hiszem hogy ezt érzékeled, szóval gondoltam közlöm :)
egyébként nyugi, a csaj fog dobni hamarosan, mert nyilvánvalóan semmi tiszteletet nem érez irántad, max csak olyasmi miatt marad veled, mint pénz stb.
Azt hiszem, megvan az én kifogása, díjat neki! :D
Látom, a kérdés időközben megoldódott, de kedves kérdező, függetlenül attól, hogy előtte jársz, vagy csak bosszúhadjárat... tényleg ez kell neked? :(
Sajnálom, de ne legyél naív.
Az esemény utánit nem szokták felírni semmilyen betegségre nem javasolt, csak azt a célt szolgálja, hogyha megtórtént a dolog és nem volt védekezés,ne essen teherbe.
Megcsalt téged és ha képes a szemedbe hazudni ezután és kitalálni mindenféle sz.rságot, akkor mi értelme folytatni???
Megcsinálja ugyanezt újra és Te egyre jobban összetörsz majd :(
Elhiszem, hogy szereted, de egy életed van és senki nem érdemli meg, hogy hülyének nézzék, átvágják, hazudjanak neki...
Most találtam ezt a kérdést
Mi lett végül ?
Ha akkor írtam volna ezt írtam volna :
Ezek a fajta készítmények, veszélyesek egy élet alatt nem szabad 3-4 szem el többet beszedni nem hogy félévente .. Kemény :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!