Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsaltam a páromat mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a páromat mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nemrég békültünk ki,két évig külön voltunk, előtte hàrom évig jàrtunk. Ő sokat vàltozott, nem az akit régen ismertem. Az egyik munkatàrsammal összeismerkedtünk, és megcsaltam a pàrom. Ő hàzas, a viszonyunk hàrom hónapja tart. Most mit tegyek?
2015. nov. 29. 12:32
 1/10 anonim ***** válasza:
8%
Ha jól esett, akkor ismételd meg.
2015. nov. 29. 12:36
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát te okoztad ezt a helyzetet neked is kell megoldalni.

A munkatársad házas, abból sok minden nem fog kisülni. Ha három hónapja csalod a párod, akkor ideje lenne eldönteni mit szeretnél, a párodat, vagy szeretőként élni. Jelenleg nagyon sok emberrel cseszel ki, szóval gyorsan hozz döntést.

2015. nov. 29. 12:36
 3/10 anonim ***** válasza:
51%
Késő bánat.
2015. nov. 29. 12:37
 4/10 anonim ***** válasza:
94%
Legyél ember!!!!
2015. nov. 29. 12:37
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Fejezd be mindkét kapcsolatot, és keress újat, amiben minden szempontból jól érzed magad. A mostaniak közül egyik sem ilyen a jelek szerint, akkor meg minek fenntartani?
2015. nov. 29. 12:41
 6/10 anonim ***** válasza:
Csavard ki egy kiló citrom levét, és idd meg!
2015. nov. 29. 14:30
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Megmondom, mit kéne tenned: szégyellni magadat!
2015. nov. 29. 14:39
 8/10 Roland G. válasza:
Keress még egy házas pasit és az ő életét is tedd tönkre!Aranyos vagy bravó...
2015. nov. 30. 19:22
 9/10 anonim ***** válasza:

Én meg nem is értem a kérdést. Hogy hogy mit tegyél? Mik a variációk? Mi közül választasz? Tuti hülye vagyok!

Most az a kérdés, hogy maradjon-e így? Vagy kit hagyj el? Vagy mi vaaaan?

2015. dec. 7. 14:42
 10/10 anonim válasza:
Szerintem 2 lehetőséged van: 1. Ott hagyod mindkét kapcsolatot és újat keresel. 2. A házas uriembernek szétrombolod az eddig felépitett életét és vele maradsz. - Mondjuk az 1. tisztàbb lenne.
2015. dec. 7. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!