Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tennétek, ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha a párotok érzelmileg megcsalna, elmondaná nektek? Nagyon bánná, de megtörtént. Fizikai dolog nem volt

Figyelt kérdés
2015. nov. 26. 14:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nem írok ide többet, mert tök hosszú.

Most dolgozom, de ha segít a feldolgozásban írhatsz privit nyugodtan, szívesen meghallgatlak, meg megmutatom a másik oldalt, sírhatsz, vagy bármi...

:-)

2015. nov. 26. 15:12
 12/16 A kérdező kommentje:

Én úgy tudom,hogy a másik nem is tud róla.

Csak azt tudtam meg,hogy ő a hétvégén szakított a barátnőjével, és azután vallotta be nekem.

Szóval lehet hogy kölcsönös

2015. nov. 26. 15:13
 13/16 anonim ***** válasza:
Magamból kiindulva 43/NŐ: én az exemmel sose tudtam megértetni, hogy pl. amiket ő csinált, netes flörtök, kétes SMS-k, elhallgatott találkozások, azok miért esnek rosszul. Nálunk Ő élte a világát, azt csinálta ami a komfortérzetének megfelelt, soha nem udvarolt, soha nem bókolt (csak másnak), ergó nem az én "szeretetnyelvemen" közölte (sehogy se közölte!), hogy szeret. Persze ilyenkor a nő könnyen "elcsábul" és esetleg lehet, hogy ezért távolodott el Tőled érzelmileg? De addig jó, amíg ezt meg lehet beszélni, mi pl. sosem tudtuk, mert Ő iszonyú zárkózott (erősen introvertált én meg pont az ellenkezője, erősen extrovertált vagyok). Én mindent kiadok magamból azonnal akár úgy is hogy dühös vagyok, de Ő meg hallgat...Próbáld meg esetleg kedveskedéssel visszahódítani, azt még esélyesnek látom!
2015. nov. 26. 15:36
 14/16 anonim ***** válasza:
Nehéz ügy! Lehet a szíve már az új után vágyik, de az esze meg melletted tartja. 50-50% Valamerre el fog dőlni. adj neki időt h átgondolja. Ne csak félelemből maradjon veled. tudnod kell h miért marad veled, meg h a másikban mi fogta meg, vagy a kapcsolatból mi hiányzott! Az lenne jó, ha nem kamuzna, hanem meg tudná őszintén mondani. Lehet h fájni fog az igazság, de legalább tisztán látsz. Hazugság kapcsolatot felesleges fenttartani!
2015. nov. 26. 16:26
 15/16 BlackSword ***** válasza:
Ennek vége...
2015. nov. 26. 18:43
 16/16 anonim ***** válasza:
Szerintem az, hogy elmondta azt jelenti, hogy le akarja zárni a dolgot és helyrehozni a kapcsolatotokat.
2015. nov. 26. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!