Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Kicsinyes visszacsalásban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kicsinyes visszacsalásban "segédkezni" erkölcstelen lenne?

Figyelt kérdés
Kiderült, hogy a feleségem három éve megcsalt, ezért jelenleg épp válunk. Házas emberrel feküdt össze, az ő felesége derítette ki a dolgot és mondta el nekem is. A nő otthon eljátssza, hogy próbál megbocsátani, de közben folyamatosan összefut velem "véletlenül" és puszta barátkozás céljából már a számát is megadta. Gondolom valami buta bosszút akar. Részemről rendben van, én már válok és bár még nem akarok kapcsolatot, nyilván nem is arra megy a játék. Viszont tartozom annyival emberileg a másik férfinak, hogy visszautasítsam a feleségét?
2015. nov. 24. 15:56
 1/8 anonim ***** válasza:
61%
Nem tartozol te már senkinek semmivel. Ha jól esne, csináld, ha nem, akkor ne.
2015. nov. 24. 15:57
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ilyenbe nem szabad belemenni. El kell minél előbb felejteni az egész bagázst és tovább lépni, nem kavarni ... abból mindig csak gáz van.

Valamikor, amikor csaltak nekem is voltak ilyen gondolataim első felindulásból, de rájöttem, hogy felesleges bonyodalom csak ez is.

2015. nov. 24. 16:03
 3/8 anonim ***** válasza:
43%
Ezek után alap, hogy rendesen megrakod az asszonyt... Nehogymár..
2015. nov. 24. 17:03
 4/8 anonim ***** válasza:
39%
Ha szeretnél szexelni vele, miért ne? Nehogy már neked legyen emiatt lelkifurdalásod.
2015. nov. 24. 17:27
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem konkrétan vele szeretnék, de valakivel lassan már jó lenne. Nekem eddig a feleségem volt az egyetlen, de most tényleg nem akarok semmi komolyat, ő pedig felkínálkozik.
2015. nov. 24. 17:38
 6/8 Fish1 ***** válasza:

Én visszautasítanám a helyedben, mert gyerekes dolog ez a bosszúállás téma. Lehet, hogy még szólnék a pasijának is, hogy legyen résen, bár az ő kapcsolatuk is tuti halott már.

Ha szexet akarsz, szerintem keress mást erre a célra.

2015. nov. 24. 19:01
 7/8 anonim ***** válasza:
0%

Simán megcsinálnám. Kölcsön kenyér visszajár.

Sőt én még videóra is venném, majd elküldeném a férjnek, hogy tudja mnerre hány méter.

Aztán új életet kezdenék.

2015. nov. 25. 10:01
 8/8 anonim válasza:
Döngōld meg keményen! Nem bosszúból hanem csak mert döngölni jó
2015. nov. 30. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!