Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kell-e erre reagálnom?
3 évet voltunk együtt majd szakítottunk 3 hónapig voltunk külön most újra próbálkozunk.
Véletlenül belefutottam pár meztelen képpbe a páromról és egy srácról. Ezek akkor készültek mikor nem voltunk együtt. Úgyhogy erre nem lehet szavam. Viszont erre vérszemet kaptam és elkezdtem kutakodni. Találtam üzeneteket amiket a párom küldött ennek a srácnak mikor még együtt voltunk (pl.: gyere át, hogy kébyeztesselek). Egy világ dölt össze bennem ezek szerint megcsalt régebben. Reagáljak erre most amikor javítani próbálunk, vagy tartsam magamban ezt a tüskét? Mit csináljak? Most nagyon kedves velem mindent megtesz. Nem tudom, hogy borítsak-e vagy ne.
szerintem mond el neki, hogy tudsz mindenről és felejtések el egymást egy életre...
ha tüske van benned emiatt akkor vele már úgysem menne jól a dolog...
keress egy normális nőt...
22F
Adj időt magadnak, ne szólj neki még hogy tudsz a dologról.
Rendezd el magadban az érzéseket. Ha képes vagy elfelejteni ezt a dolgot amit veled művelt akkor maradj vele.
Ha nem megy és zavar a dolog akkor felesleges tovább rabolnotok egymás idejét. Nem biztos hogy újra megtenné , de ha te nem vagy már képes bízni benne , és folyton eszedbe jut a dolog akkor nincs értelme folytatni. Én nem tudtam túllépni ezen mikor engem megcsaltak, mivel úgy gondolom én nem tudnám ezt a másikkal megtenni, cserébe azt várom ő se tegye. Dehát nem vagyunk egyformák na...
Hiába láttam nálunk is ő mindent megtenne, csakhogy megtartson, lehet meg is bánta már a dolgot, de én akkor sem bírom már elviselni a közelségét.
Gondold át aztán dönts.
Ugyanígy jártam, azzal a különbséggel, hogy megegyeztünk, hogy nem nyitunk más felé, amíg el nem döntjük merre tovább. Nem is kicsit nyitott más felé...
A különbség annyi, hogy én azonnal tudtam mindent, de nem szóltam semmit.
Mikor jött, hogy velem akar lenni, kitálaltam, hogy "ez oszt itt mi?", hagytam magam meggyőzni.
Lassan eltelt egy szűk év, egye több lapáttal tett az egészre, a bizalmam pedig szertefoszlott.
Ha visszamehetnék az időben, nem adnék neki lehetőséget kimosni magát.
Nem mondom, hogy nem változhatnak az emberek, de ő bebizonyította, hogy nem képes rá, értem sem.
Azt tudom tanácsolni, hogy mondd el neki, majd jó darabig figyeld, milyen is valójában.
Ami akkor történt, amikor külön voltatok, az nem tartozik rád.
De nálatok akkor is történt valami, amikor még együtt voltatok.
Boríts és semmiképp ne javíts a dolgokon. Miért is kellene? A kapcsolatotok alatt is gerinctelen volt veled. Kell ez neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!