Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi a véleményetek erről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

A szomszédba költözött egy férfi (28 éves). Nem volt barátnője és közeledett felém, nagyon tetszettem neki. Akkor még volt párom. Vége lett a kapcsolatomnak, próbáltam viszonozni a közelédését, kedveskedtem és szívesen fogadta. Aztán észrevettem, hogy időközben lett egy barátnője, de előttem nem akarta bevallani igazán. Mikor rákérdeztem legyintett és mondta, hogy igazán nem tetszik neki. Úgy alakult, hogy egy buli alkalmával együtt szórakoztunk és ő megcsalta velem... csók és simogatás volt. Odavoltam érte ( talán mentségemre szolgál.) Pár napig még kedveskedett, közeledett. Azt hittem véget vet a kapcsolatának, hiszen azt mondta neki én vagyok az ideál. Egyébként egy 2 hetes kapcsolatáról van szó. Kérdeztem elmondja e a barátnőjének az esetet, azt mondta nem tudja... ma jövök haza és azt hallom, hogy itt vihog nála a csaj. Szerintetek milyen alak az ilyen?

23 N

2015. nov. 3. 22:50
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy írtatok. nem tudom, hogy mit tegyek :/ ez egy jó ötlet lenne, hogy beszéljem meg a lánnyal :D ha nem lenne a szomszédban ez a pasi.:)
2015. nov. 4. 18:48
 12/13 Költőnő? ***** válasza:
ez a f@@szi hóhányó. Nincs egyszerűen értelme kattogni rajta
2015. nov. 4. 19:41
 13/13 anonim ***** válasza:
Szerintem nem ilyet érdemelsz. Ha azt mondanám Neked, Te vagy az ideál, Te is lennél az. A véleményem meg az, hogy kicsit elszomorít, hogy ilyen alakok egyáltalán be tudnak jönni lányoknak. Lépj túl rajta!
2015. nov. 10. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!