Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi a véleményetek erről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

A szomszédba költözött egy férfi (28 éves). Nem volt barátnője és közeledett felém, nagyon tetszettem neki. Akkor még volt párom. Vége lett a kapcsolatomnak, próbáltam viszonozni a közelédését, kedveskedtem és szívesen fogadta. Aztán észrevettem, hogy időközben lett egy barátnője, de előttem nem akarta bevallani igazán. Mikor rákérdeztem legyintett és mondta, hogy igazán nem tetszik neki. Úgy alakult, hogy egy buli alkalmával együtt szórakoztunk és ő megcsalta velem... csók és simogatás volt. Odavoltam érte ( talán mentségemre szolgál.) Pár napig még kedveskedett, közeledett. Azt hittem véget vet a kapcsolatának, hiszen azt mondta neki én vagyok az ideál. Egyébként egy 2 hetes kapcsolatáról van szó. Kérdeztem elmondja e a barátnőjének az esetet, azt mondta nem tudja... ma jövök haza és azt hallom, hogy itt vihog nála a csaj. Szerintetek milyen alak az ilyen?

23 N

2015. nov. 3. 22:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
93%
szerintem olyan alak amilyen a hülye nőknek kell :D most azt várod, hogy itt sza*rozzák le a srácot? ebben a sztoriban neked 50%-od van :)
2015. nov. 3. 22:52
 2/13 A kérdező kommentje:
nem azt várom, de én speciel naívan azt hittem, azért közeledik, mert esetleg velem akar lenni. :D
2015. nov. 3. 22:54
 3/13 anonim ***** válasza:
85%
hát elég naiv lehetsz... szóval az eleve nem intő jel, hogy két hete van egy csaja, de azért neked is csapja a szelet, plusz meg is csalja veled. hát ilyen egy arany ember, szerintem egy ilyen férfinek minden szavát el lehet hinni, mert tuti, hogy sohasem hazudott még, főleg nem lányoknak :D
2015. nov. 3. 22:57
 4/13 anonim ***** válasza:
88%
Majd ha nem ér rá a csaja, akkor megint veled lesz :D
2015. nov. 3. 23:04
 5/13 A kérdező kommentje:
Nem bírnék együtt lenni úgy valakivel, hogy tudom, hogy a másik lakásban ott van akivel pár napja megcsaltam...pláne itt nevetgél. Ez olyan megalázó. :/
2015. nov. 3. 23:06
 6/13 anonim ***** válasza:
A baratnojenek meg az megalazo, hogy megcsalta veled. Ha megtudna, ugyan olyan szarul erezne magat, mint te most. Te legalabb hamar rajottel milyen emberrel kezdtel. Hagyd a pasast es legkozelebb ha olyan pasi kell aki foglalt, vard meg amig szakit.
2015. nov. 3. 23:31
 7/13 anonim ***** válasza:
26%

Konzultálj a lánnyal, még mindketten az elején vagytok, így sérültök a legkevesebbet, ha most a végére jártok annak, mit művel ez a fiú.

Ne szégyelld, nem neked kell itt szégyenkezni és nem is a másik lánynak! Hadd essen csak 2 szék között a pad alá!

2015. nov. 4. 00:45
 8/13 anonim ***** válasza:

amit a #7 mond az jó ötlet, már ha van merszed hozzá..

egy szívatást és megalázást megérdemel az ilyen ember :)

2015. nov. 4. 08:32
 9/13 anonim ***** válasza:

Szeretne egy időszakban 2 nővel szexelni egyszerre. Szeretne téged és a másik lányt is kefélgetni.

Ha nem tetszik, akkor hagyd.

2015. nov. 4. 10:17
 10/13 anonim ***** válasza:

" hiszen azt mondta neki én vagyok az ideál. " - ilyesmiket szoktunk mondani... előtte.

De hát ha csak csók és simogatás volt... bizonyára többre gondolt, amit a vihogó biztosít.

2015. nov. 4. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!