Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiak hogy van ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak hogy van ez?

Figyelt kérdés
Először is szeretném elmondani hogy egy 28 éves házas nő vagyok,nem tinilány..de most egy hülye kérdésem lesz.. szóval a férjem nadrágján,belülről találtam egy fehér foltot ami véleményem szerint sperma. Felvette tisztán tegnap este munka előtt ma reggel így találtam a szennyesben. Még soha nem találtam ezelőtt ilyen foltot.. ezért is kérdezném hogy létezik bármilyen más magyarázat arra hogy mi az azon kívűl amire gondolok?? Mindenképpen nemi izgalom kell hogy bármi is kijöjjön onnan??(vizeleten kívül) remélem érthető voltam. Csak remeg kezem-lábam olyan ideges vagyok..ha válaszoltatok nyugodtan lehet beszólni milyen buta vagyok felnőtt nő létemre..de ez egy olyan dolog amivel életemben először találkoztam(így ilyen formában..)
2015. nov. 2. 11:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy kiverte, én is szoktam, akár nyilvános WC-ben is néha.
2015. nov. 2. 11:37
 12/17 Költőnő? ***** válasza:
fel is izgulhatott spontán, előváladék, stb...
2015. nov. 2. 11:39
 13/17 anonim ***** válasza:

1. felizgult valamikor nap közben --> kijött egy kis előváladék és rákenődött a nadrágjára. Ez teljesen megszokott és gyakori dolog, velem is előfordul rendszeresen, elég hozzá, ha kicsit intenzívebben csókolózunk vagy húzzuk kicsit egymást.

2. kiverte valamikor napközben --> utána kicsit olyan maradt és rákenődött a nacira. Szintén gyakori és teljesen normális dolog.

3. megcsalt és azért kente össze a nadrágját. Ez is lehetséges, de az első két pont sokkal valószínűbb. Ha nincs alapos okod gyanakodni rá, akkor csak emiatt szerintem nem kell.

2015. nov. 2. 12:16
 14/17 anonim ***** válasza:
tök hülyeségek az eddigi válaszok sztem. én soha nem találtam a pasim gatyáján semmi ilyet, pedig jó ideje én mosok rá. mondjuk nem is szoktam nézegetni, de na......... tényleg, lehet undi, de egy fotót lehet rakhatnál róla. mégis mekkora az a folt :D
2015. nov. 3. 19:42
 15/17 anonim ***** válasza:

Nem hord alsógatyát? Nem igazán egészséges,meg amúgy is, de ő tudja...

Tehát éjjelre ment dolgozni,és abban a nadrágban dolgozik amiben bement?

A férfiak ha megcsalnak, vagy gumit húznak, vagy egy papírzsepibe,esetleg a nőre spriccelik....

2015. nov. 4. 08:38
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
Amikor csaltam a csajomat, a másik csaj popsijába élveztem.
2015. nov. 4. 08:46
 17/17 anonim ***** válasza:

Más is lehet az. Szinte minden kiszáradt folyadék hasonló foltot hagy. Arról nem is beszélve, hogy a kiszáradt sperma nem fehér, hanem inkább sárgás.

De tartok tőle, hogy ha megláttad a foltot, akkor az elég nagy lehetett. Előváladékot nem vetted volna észre, ahogy ő sem. Így nem is került volna a szennyesbe.

Én inkább a körülményekre figyelnék a helyedben. Ha nem jellemző, hogy a szennyesbe teszi a ruháját, reggelre, akkor valami történt. Csak a miértre kell rákérdezni. Mindegy, hogy mit mond, látni, érezni fogod, hogy igazat mond-e. Ha megnyugtat, és megnyugszol, akkor igazat mondott, és nem csalt meg.

Alapvetően azt szoktam mondani, hogy ha úgy érzed, hogy megcsal a párod, akkor az jó eséllyel azért van, mert megcsal. De lehet azért is, hogy megbízhatatlannak tartod.

Még ne vádold meg, csak figyelj.

De gondold végig azt is, hogy jobb lenne-e ha tudnád, hogy megcsalt?

2015. nov. 4. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!