Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan tudom feldolgozni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudom feldolgozni?

Figyelt kérdés

A barátnőm szakított velem lassan majdnem 5 hónapja. Hazudnék ha azt mondanám, ezt még könnyen feltudnám dolgozni, mert nagyon nehéz, szerettem.

Ami pluszba megnehezíti nekem a feldolgozását, hogy megcsalt. (Nyílván ebben én is hibás vagyok, tudom) Miután szakítottunk rá egy hétre mondta el, és nem értem miért vágta akkor már az arcomba, hogy több mint egy hónapja megcsalt, és ez szinte kivétel nélkül mindig egy bokorban történt. Nem értem, miért nem volt elég neki, hogy otthagyott, miért kellet pluszba belém rúgni. Azóta folyamatosan ezen gondolkodom. Miért nem hagyott ott csak simán? Hogy-hogy nem volt lelkiismeret furdalása? Milyen az férfi is, aki összejön egy nővel, akinek van valakije, és egy bokorban szexelnek?

OK, mondhatjátok, Te hülye szerencsétlen, ahelyett hogy a sebeidet nyalogatod, állj fel, egy ilyen nővel pedig ne foglalkozz. Igazatok van, valamiért nem megy.

32F

2015. okt. 30. 13:28
 1/7 A kérdező kommentje:
Azóta azt érzem, hogy undorodom magamtól. Legszívesebben lehánynám magam….
2015. okt. 30. 13:37
 2/7 anonim ***** válasza:
csak előre nézz, és ne hátra, ami volt megtörtént, a jövő a kezedben, meny el barátok programok stb, ne törődj az exel.
2015. okt. 30. 13:47
 3/7 A kérdező kommentje:

Igyekszem. Tudom mi az amit ilyenkor mindenki tanácsol.

Azóta folyamatosan sportolok, táncolni járok, utazgatok (külföld-belföld), nyelvet tanulok, pszichológushoz járok, buli haverok stb. Az igazság az, hogy ez mind semmit nem ér, csak a saját egomat pumpálom vele, de valójában már sz... mindenre, nem érdekel semmi.

2015. okt. 30. 13:56
 4/7 anonim ***** válasza:
Ilyen helyzetben még nem voltam, de csalódtam már pasikban. Ha rossz kedvem lesz akkor arra gondolok,hogy leszek én még boldog egy másik férfi oldalán :D
2015. okt. 30. 17:02
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem úgy a legkönnyebb feldolgozni, hogy tudatosítod magadban, az a nő megcsalt téged, tehát nem szeretett, nem volt méltó hozzád, nem érdemelt meg téged, nem ő volt az igazi.

Ez nem a te hibád. Ha már nem volt veled boldog, és megjavítani sem akarta a kapcsolatot, ott kellett volna hagynia megcsalás helyett. Nekem legalábbis segített az érzelmeket amik voltak megvetésbe átváltani, aztán már csak nem érdekelt az illető. Ehhez nyilván kell némi idő. Utána pedig ismerkedj,csajozz:)

A nyilvános szex izgató (szerintem), ebben önmagában én nem látok semmi kivetni valót.

2015. okt. 30. 21:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem értem, miért magadtól undorodsz? Ez butaság.
2015. nov. 2. 09:28
 7/7 anonim ***** válasza:
Remélem azóta már jobban vagy. :)
2015. nov. 16. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!