Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm elutazik a főnökével kettesben. Jogosan vagyok féltékeny?
"de jó, legyen a tiéd az utolsó szó, úgy is arra megy ki a játék"
Ha nekem szólt, (19. válasz) akkor nem értelek. Nem látom, hogy a GYK lezárta volna ezt a kérdést, ne lehetne újabb válaszokat írni bele. Arról, amit írtál, eszembe jutott még egy dolog, szabad országban élünk hálistennek, leírhatom. :D
Nem. Miért vagy a barátnőddel, ha nem bízol meg benne? Mi értelme így a kapcsolatnak?
Ha a főnöke akarna is valamit tőle, ő akkor is téged szeret (bár ezt neked kell érezni), és ha szeret, akkor nem fog engedni semmit, és nem fog történni semmi. Ha meg mégis akkor nem kár érte, és felesleges idegeskedni miatta.
A nagy probléma itt veled van, és a bizalmatlanságoddal. Egy egészséges, normális férfi megbízik a párjában.
"Ennyi erővel ő is féltékeny lehetne, hogy az otthon maradó párja kit visz fel a közös lakásba a közös ágyba, amíg ő üzleti úton van"
itt a pont!
"ott a közvetlen környezetében nincsen senki"
Nem tudom, összesítve több tucat ismerős, kolléga, exbarátnő stb. lehet a környéken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!