Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, csajok, lányok! Ki az aki benne lenne egy szeretői kapcsolatban, vagy folytat ilyet jelenleg is? Van, akit kifejezetten izgat is az ilyesmi? Mit gondoltok a témáról?
Figyelt kérdés
Nem csajt keresek ezzel a kérdéssel, csak érdekel, hogy hogyan gondolkodtok róla? Kort is írjatok!
Egyébként 29 éves pasi vagyok, és együtt élek egy nővel, akivel hosszú távra tervezek, viszont vágyom egy kis változatosságra... A csajok mennyire partnerek az ilyesmiben?
(Tudom, hogy nem szép dolog az ilyesmi, és örülnék, ha nem átkokat, hanem hasznos válaszokat kapnék!;) )
2015. okt. 26. 09:37
11/15 anonim válasza:
9: Olyan nőkkel akiknek nincsen másik kapcsolatuk, csak az az egy.
12/15 anonim válasza:
Most lehet el iteltek de en is benne lennek. annak ellenere hogy 6 eves tartos kapcsolatom van, amibol szuletett 2 kis fiam is... Mai napig szeretem, de mar sajnos a szerelem el mult. a gyerekek vegett egyutt maradok vele. A sex mar az en felemrol nem nagyon mukodik. O azt mondja meg szerelmes. En nem tervezem el hagyni.Sokkan jobban szeretem (szerettetel) attol hogy ki birjam hogy nemtudhatom melettem tobbe. meg hat ott van az a bizonyos meg szokas is...meg a gyerekek...Es pont azert mennek bele ebbe hogy szeretot tartsak mert hianyzik a szerelem a szenvedelyes szeretkezesek... stb... Amugy no vagyok 25 eves...
13/15 anonim válasza:
3 éve szerető vagyok. családosként.
élvezem, néha nagyon nem..de én nem bírom csak úgy abbahagyni. Szerintem függő vagyok..
nő/28
15/15 anonim válasza:
Dehogy tervezel hosszu tavra csak a lompos iranyit.
Megerdemled parod kidobjon a fenebe
Add meg a email megirom neki
Fe reg..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!