Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltuj egymást hogy tovább?
Szia.
Te emelt fővel, ő megszégyenülve lép ki a kapcsolatból.
Függetlenül attól, hogy hibáztatok mindketten.
Ő elhallgatta, te bevallottad.Le egyszerűsítve,kettőtök közül, te vagy a tisztességesebb.
Ja azt nem írtad, hogy melyik volt előbb, a szöveg szerint számomra nem derült ki, de így akkor értem.
Te bosszúból csináltad vagy csak úgy megtörtént a csók?
Azt nem értem, hogy ő miért van kiakadva, bár egy barátom szerint az nem számít megcsalásnak, ha a férfi csinálja.
Ezzel mondjuk nem értek egyet, de azért az igaz, hogy egy férfi érzelem nélkül sokszor le tud feküdni egy másik nővel, míg egy nő érzelem nélkül nem tud mást megcsókolni sem.
Hogy mit tegyél? Háát próbáld megbeszélni vele, ha meg nem megy és lehord mindennek, akkor mehet el ahová akar, mert szerintem az ő hozzáállása nem illik bele egy kapcsolatba. Szerintem egy kapcsolatban az jön ki a legjobban egy ilyen szituációból, aki őszintén a párja szemébe nyugodtan el tudja mondani mit tett és vállalja a következményeit, valamint beszél az érzéseiről. Ez, ha ő valóban téged szeret és veled akar lenni, akkor megérti és talán rendeződik minden.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!