Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit kéne most tennem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne most tennem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

26 éves férfi vagyok. Párommal 7 éve vagyunk együtt. Ez idő alatt egyszer mentünk szét 2 éve kb 10 hónapra, de újra összejöttünk mert szerettük egymást.

Szombaton viszont megcsalt. Én jöttem rá és utána már nem tagadta.

Nem tudta megmondani, hogy miért tette.

Sajnálja nagyon a dolgot és még egyszer nem történne meg azt mondta.

Pár napja beszéltük, hogy milyen jó újra együtt és reméljük ez így is marad. Először kiakadtam, de nyugodtan próbáltam vele beszélni.

Mielőtt munkába indultam mondtam neki, hogy csináljuk úgy mintha nem történt volna semmi és felejtsük el.

Úgy gondolom egy esélyt kaphat. Meg is csókoltam és át is öleltük egymást. Azt mondta nem lehet, mert ennyire nem alázhatom meg magam.

Velem élne és szeret, de ezt akkor sem.

Most ott tartunk, hogy én dolgozom, ő lassan megy és este 22 körül találkozunk amikor hazaér. Gondoltam kimegyek elé kocsival és elmegyünk valamerre beszélgetni vagy nem tudom. Én megbocsájtanék neki. Segítsetek ha tudtok, hogy mit tegyek vagy miért nem akar békülni... Előre is köszönöm!

2015. okt. 5. 11:50
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

9-es LOL.

Kérdező, előbb-utóbb úgyis ott fog hagyni (most se akarta igazán, hogy megbocsáss, ki is mondta, hogy ott kellett volna hagynod, ezzel minden tartást elveszítettél a szemében), és viszi a TV-t is. ;)

2015. okt. 5. 12:17
 12/24 anonim ***** válasza:

jól van na. de ha van xbox, meg egy jó kis wiii..akkor viheti a postás is egy két körre ugye?

egy tv mióta terv? és mikor veszed el a csapodár nőd?

2015. okt. 5. 12:19
 13/24 A kérdező kommentje:

Igen tudom. De azt is tudom, hogy velem maradt volna ha nem derül ki. Ha csak azért nem akar békülni, mert megalázom magam akkor hogy béküljünk ki? Kérdeztem tőle, hogy erre ment ki a játék, hogy vége legyen. Azt mondta nem. Ismerem mikor nem mondd igazat.

12-es a tv nálunk terv. egy kasszán élünk és nem mindegy, hogy mire gyűjtünk és ruházunk be...

2015. okt. 5. 12:22
 14/24 anonim ***** válasza:

Hát amikor majd a közös kasszát más gyerekére költöd, mert azt is megbocsátod...

Attól még, hogy egyelőre neki sincs ereje szakítani, mert túl régóta vagytok együtt, attól előbb-utóbb meg fogja tenni, mivel:

1, vágyik másokra

2, megaláztad magad, és ezt ő a szemedbe is mondta: "ennyire nem alázhatom meg magam"

Majd amikor otthagyott, akkor te is meg fogod tudni, csak most még nagyon benne vagy ebben a kapcsolatban. Te benne vagy. Ő viszont már alig van benne. Csak aztán ne érjen váratlanul, mikor lelép, bármennyire is lesz most minden látszólag szép.

2015. okt. 5. 12:26
 15/24 anonim ***** válasza:

Igen azért gondolkodj el ezeken.....tehát az egy dolog h mit vesztek vagy mit terveztek ..valamiért megcsinálta...és mit ér ez a sok terv együtt ha igazából 3. személlyel is "megosztod"

Jó persze most szélsőségesen írtam le meg kitekerve de érted?!

2015. okt. 5. 12:30
 16/24 A kérdező kommentje:
Persze értem, de ez a harmadik személy elvileg csak egyszeri alkalom volt és lehet, hogy a saját hibájából tanult. :/
2015. okt. 5. 12:31
 17/24 anonim ***** válasza:

Én is majdnem megcsaltam a párom, nem azért nem történt meg, mert nem akartam, hanem mert időben lebuktam.

Nem tenném meg újra, nagyon megbántam, mert láttam mekkora fájdalmat okoztam ezzel a barátomnak. Egy percig se alázta meg magát azzal, hogy megbocsátott.

Múlthéten derült ki, hogy olyat tett a kapcsolatunk elején ami számomra a jócskán megcsalás kategóriába esik. Persze én is kiakadtam, de lenyeltem a dolgot, azaz próbálom. Én se érzem úgy, hogy megalázkodtam volna emiatt.

2015. okt. 5. 13:05
 18/24 A kérdező kommentje:

17-es köszönöm a válaszodat.

Én is így érzem ezt. Lehet kicsit korán bocsátottam meg, de nem tudtam várni. Most is megőrülök estig. Nem tudom mit tegyek, várjak amíg ő mondd valamit vagy kérdezzek rá még egyszer. (mondtam neki, hogy gondolja át) A legrosszabb, hogy nincs kinek elmondanom és nem is biztos, hogy elakarnám, mert ha békülünk ne legyen senkinek rossz.

2015. okt. 5. 13:10
 19/24 anonim ***** válasza:

Azért szerintem erősen túl van misztifikálva ez a megcsalás dolog, főleg itt a GYK-n. Itt mindenki erénycsősz, persze soha nem botlik, csak az az érdekes, hogy a való életben ez nem így működik. Nézd, ha szereted, és úgy érzed, működhet vele az életed, bocsáss meg! Ha ő az az ember, akivel leélnéd ezt a siralomvölgyet, tedd azt!

Én nő vagyok, és csaltak már meg, megbocsátottam, és jól tettem.

2015. okt. 5. 19:09
 20/24 anonim ***** válasza:

Vak vagy?Te megbocsájtanál,de ő nem engedi.Szerinted miért???

Persze hogy erre megy ki a játék!Jó szöveg,bár én még ilyet életemben nem hallottam! "nem alázhatod meg magad ennyire hogy megbocsáss"

Bocs,de jót röhögtem!

2015. okt. 6. 03:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!